Acasă Stirile zilei Dinamo a câştigat Cupa României!

Dinamo a câştigat Cupa României!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dinamo este noua deţinătoare a Cupei României, după ce şi-a învins în finală rivala Rapid, cu scorul de 1-0.

Organizarea a fost de una de excepţie, deschiderea meciului oferind spectatorilor un spectacol total. După fluierul de start însă, spectacolul s-a mutat în tribune, dinamoviştii şi rapidiştii întrecându-se în mesaje, cântece şi coregrafii. Singurul moment în care şi-au unit forţele a fost acela când au scandat celebra „Mitică la puşcărie!”, după care s-au aplaudat scurt.

A fost spectacol şi pe teren, rapidiştii luând cu asalt încă din primul minut poarta lui Naumovski. De partea cealaltă, Dinamo s-a arătat mai anemică, preferând să abordeze un joc defensiv. Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 58 de Scarlatache, la singurul corner avut de Dinamo pe toată durata meciului. Au urmat din nou o serie de incursiuni ale rapidiştilor către poarta lui Naumovski, însă toate au fost în zadar. S-a terminat 1-0 şi Dinamo a câştigat cupa cu un joc pragmatic, dar lipsit de spectacol.

„Azi e o zi tristă în familia Rapidului. Nu ne consolează nici o declaraţie. Azi am dominat pe tot parcursul jocului, dar n-am reuşit să marcăm. A fost cel mai greu an din cariera mea, nu ştiu dacă mai rămîn”, a declarat Dani Coman.

După finala cupei se anunţă un viitor negru la Rapid, Răzvan Lucescu anunţându-şi despărţirea de echipă. Situaţia nu este roz nici la nivel de lot, nu mai puţin de 11 jucători fiind la final de contract.

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=zCy_6IxwFEs&w=500&h=315]

 

Finală cu incidente

  Finala de aseară a fost umbrită de mai multe incidente provocate de suporterii ambelor echipe. Aceştia s-au contrat prima dată cu 3 ore înaintea meciului, în zona Ştefan cel Mare. Cu o oră înainte de meci, în zona stadionului au fost din nou incidente, de data aceasta între rapidişti şi jandarmi. Cu o oră după terminarea meciului însă, fanii dinamovişti au avut şi ei propriul meci cu jandarmii, în zona stadionului din Ştefan cel Mare, pentru ca mai apoi, bătaia să continue prin staţiile de metrouri.

Spre dimineaţă încă se mai puteau observa urme ale încăierării suporterilor de la metrou.