Acasă Life Dezvoltare Personala Din secretele numerologiei! Care este numarul sufletului tau si vezi ce spune...

Din secretele numerologiei! Care este numarul sufletului tau si vezi ce spune numele tau despre tine!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fiecare dintre noi are o menire. Iar sufletul este in cautarea acelei meniri care sa il implineasca. Specialistii in numerologie au descoperit legatura dintre numele tau si menirea ta.

Numarul sufletului se calculeaza adunand valoarea tuturor vocalelor din numele tau (cel inscris pe certificatul de nastere). Suma trebuie redusa la o singura cifra, exceptie facand 11 si 22.

Valoarea vocalelor este urmatoarea:
A – 1
E – 5
I – 9
O – 6
U – 3

Exemplu

Ana Maria Stanga

AAAIAAA

1+1+ 1+9+1+1+1= 15; 1+5 =6

Numarul sufletului 1

Dorinta ta este sa fii cel mai bun. In universul tau, tu esti soarele si totul se invarte in jurul tau. Iti place sa fii in centrul atentiei. Una din lectiile pe care sufletul tau le recunoaste este “Sa conduci inseamna, de fapt, sa fii in slujba celorlalti”. Numarul sufletului 1 este numarul liderilor, al pionierilor, al persoanelor gata oricand sa aprinda lumina in intuneric.

Numarul sufletului 2
Dorinta ta este sa fii admirat si iubit de toata lumea. Vrei sa fii considerat special si daca cineva te dezamageste ai tendinta sa te comporti ca si cand ar fi sfarsitul lumii. Una din provocarile sufletului tau este sa iti dai seama ca numai Dumnezeu este perfect, iar ceilalti nu pot fi perfecti in actiunile lor. Numarul 2 este numarul cooperarii, al diplomatiei, al muncii in echipa pentru indeplinirea unor obiective.

Numarul sufletului 3

Tanjesti dupa situatiile in care iti poti exprima personalitatea. Ti se potriveste ceva in lumea artistica, a teatrului. Stralucesti atunci cand ai de facut ceva ce implica o audienta, un public: actorie, cantat, politica. Provocarea sufletului tau poate fi sa recunosti ca poti avea multi critici. Numarul sufletului 3 este numarul optimismului, al energiei, al divertismentului si al imaginatiei. 3 este numarul creatiei.

Citeste continuarea pe kfetele.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentUn medic roman neurolog – pediatru avertizeaza! Creierul unui copil care petrece prea mult timp la calculator se atrofiaza!
Articolul următorAncheta care il demasca pe Dragnea a iesit la iveala! Un ofiter DGIPI dezvaluie increngatura mafiota din spatele sefului PSD! Dragnea are oameni peste tot!