Acasă Life Horoscop Din secretele astrologiei! Adevarul despre influenta majora a Lunii in astrograma!

Din secretele astrologiei! Adevarul despre influenta majora a Lunii in astrograma!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fiecare dintre noi avem o astrograma determinata de momentul nasterii si de pozitia planetelor, a Lunii, a Soarelui. in astrologie, planetele sunt impartite in doua categorii, planete personale si transpersonale.

Planetele personale sunt Soarele, Luna, Marte, Venus si Mercur. Acestea sunt considerate planete rapide, intrucat le ia putin timp sa strabata cerul. Pe masura ce intram in alt semn zodiacal, planetele isi schimba influenta asupra noastra.

Planetele transpersonale parcurg cercul zodiacal intre 12 si 249 de ani. Acestea au o influenta mai mica asupra personalitatii noastre. Din aceasta categorie fac parte Uranus, Pluto si Neptun.

Soarele nu este o planeta propriu-zisa, dar are o insemnatate deosebita in astrologie. Semnul zodiacal este dat de pozitia Soarelui intr-o anumita constelatie, in momentul nasterii. Soarele va determina identitatea, personalitatea, autoritatea, spiritul de lider.

Soarele reprezinta tatal si este simbolul masculinitatii. in horoscopul unei femei el reprezinta partenerul de care aceasta va fi atrasa. Soarele guverneaza zodia Leului, conferindu-i acesteia autoritate, incredere, vointa, rezistenta, loialitate, curaj. Soarele influenteaza si celelalte zodii de foc in ceea ce priveste sanatatea, vitalitatea.
l
Soarele are o mare influenta asupra inimii, coloanei vertebrale, ochiului drept al barbatului si ochiului stang al femeii.

Luna este cel mai rapid corp ceresc care strabate cercul zodiacal in 28 de zile. Petrece doua zile si jumatate in fiecare semn zodiacal. Energia lunara guverneaza emotiile, starea de spirit, tot ceea ce tine de lichide.

Luna este simbolul energiei feminine, reprezinta femeia din horoscopul unui barbat, fertilitatea si copiii.

Perioada de 28 de zile coincide cu ciclul menstrual al femeii. Etapele de crestere si descrestere semnifica conceptia, sarcina si nasterea, scrie efemeride.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos