Noul presedinte ale SUA este un lider siret, energic si cu o conceptie exagerata despre sine, afirma grafologii spanioli. O energie enorma care poate ajunge pana la brutalitate.

O autoafirmare continua, o atitudine beligeranta dispusa la confruntare, o marcata ambivalenta care-l poate face sa convietuieasca in diverse lumi in acelasi timp. Traieste cu aceeasi intensitate si ferocitate in lumea ideilor, dar si a aspectelor materiale si placute ale vietii.

Firma de Donald Trump

Intreaga sa viata este un exercitiu de vointa de fier pentru a face ceea ce vrea. Specialistii evidentiaza ca toata acea continuitate a miscarii grafice este tensionata, aproape crispata si cu o predominanta totala a unghiurilor, ceea ce vorbeste despre o personalitate foarte reactiva, vicleana, predispusa la lupta si care alimenteaza controversa.

Singura premiza pe care o concepe este victoria si se regenereaza, se alimenteaza si creste in fata opozitiei si a criticii. Astfel, se poate spune ca este vorba despre orgolioasa semnatura a unui lider.

Dar si a unui om de stat? Grafologii spun ca nu exista semnale de elaborare de planuri. Nici nu se ancoreaza in trecut, nici nu se indreapta sau gandeste la viitor; doar se autoafirma in prezent. Vom avea timp sa observam totul incepand de vinerea aceasta si pana la finele urmatorilor patru ani.

Sursa: RADOR