Acasă Stirile zilei Din programul de guvernare PSD: Fosta casiera angajata direct in Guvern, promovata...

Din programul de guvernare PSD: Fosta casiera angajata direct in Guvern, promovata acum in conducerea Rompetrol!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O fosta casiera, care a fost angajata direct la Cancelaria primului ministru in 2007, a fost numita acum in Consiliul de Administratia al Rompetrol Rafinare de catre Ministerul Energiei.

Luni, Adunarea Generala a Actionarilor Rompetrol Rafinare a aprobat numirea Nicoletei Viorica Soisun, 31 de ani, in CA al companiei, relateaza zf.ro.

Nicoleta Viorica Soisun a avut o ascensiune profesionala spectaculoasa. in 2007, pe cand era studenta si lucra pe post de casiera la o editura, Soisun si-a schimbat locul de munca, fiind angajata direct la Cancelaria primului ministru, care era pe atunci Calin Popescu Tariceanu.

Dupa doar 2 ani, in 2009, a devenit consilier in cadrul Secretariatul General al Guvernului. intre timp si-a luat licenta in contabilitate si informatica de gestiune, in 2008 si a absolvit un master in Contabilitate internationala, in 2014.

Soisun il inlocuieste in CA Rompetrol Rafinare pe Marius Mitrus, fost ofiter SRI.

Marius Mitrus, membru in Consiliul de Administraţie al Rompetrol Rafinare, a acuzat in decembrie 2017 actionarul minoritar al companiei, adica statul roman prin Ministerul Energiei, ca a fost pasiv, “fara capacitate de reactie in cazul deciziilor ce ii puteau afecta interesul”, potrivit hotnews.ro.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos