Elena Udrea afirma ca PSD foloseste bani publici in campanie, comentand pe marginea deplasarilor lui Victor Ponta, despre care spune ca foloseste in acest scop masinile si elicoterele institutiilor publice.

Intr-o conferinta de presa sustinuta astazi, Elena Udrea, deputat PMP, a declarat ca din estimarile partidului sau, afisajul public al PSD, prezent la televizor si materialele electorale folosite de acest partid depasesc sase milioane de euro, aratand ca nu exista stalp in intersectie pe care sa nu fie bannere, „toate rosii, toate cu chipul lui Victor Ponta”.

„In aceste conditii, cerem public PSD sa precizeze de unde se finanteaza campania lor electorala si care este suma folosita”, a spus Udrea, aratand ca PSD foloseste bani publici in campanie, pentru ca Victor Ponta se deplaseaza cu elicopterele si masinile institutiilor publice, potrivit Mediafax

PSD are fonduri de campanie mai mari decat celelalte partide, banii provenind din „finantari netransparente”, afirma Elena Udrea, care remarca faptul ca PSD are o campanie de o mie de ori mai scumpa decat Miscarea Populara.

Deputatul PMP a mai declarat ca, in comparatie cu PSD, PMP se finanteaza doar din cotizatiile si donatiile membrilor, neexistand nicio donatie in afara membrilor de partid.

Udrea a spus ca a fost transmis contul partidului catre presedintele Romaniei pentru ca acesta sa doneze un salariu, asa cum a promis, si ca partidul ii multumeste pentru acest lucru.

„PMP deschide un nou fel de atragere fonduri, vom vinde materiale promotionale, tricouri. PMP nu este un partid care sa-si permita o finantare puternica. Facem ce putem. Cu siguranta nu vom ajunge la suma minima prevazuta de lege”, a spus Udrea, adaugand ca si prezenta afisajului PMP este foarte slaba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.