Acasă Stirile zilei Stiinta Dezvaluirile unui mason Bilderberg despre ce ne asteapta si ce urmareste „Illuminati”!

Dezvaluirile unui mason Bilderberg despre ce ne asteapta si ce urmareste „Illuminati”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Frank H., un mason Bilderberg a facut cateva dezvaluiri uimitoare pe patul de moarte despre ce ne asteapta in viitor si ce urmareste Illuminati cu omenirea.

Aurul si Argintul sunt singurele pe care te mai poti baza – conversia activelor si a numerarului in aur- Urgent! Nu lanceziti pentru ca Illuminati au de gand sa prabuseasca in continuare bancile, foarte curand. Intram intr-o depresie prin care vom deveni cu TOTII cu adevarat saraci in termen de doar cativa ani de acum – vom reveni la o atitudine de taran si un mod de viata taranesc. Nu depindeti de Imobiliare, Active ( averi, mosteniri, investitii, etc.-n.m), relateaza mucenicul.wordpress.com.

Petrolul brut va fi de $ 150 – $ 200 pe baril in urmatoarele cateva luni!

Bancile orchestreaza Criza Ipotecilor Bancare, care va fi reglementata prin Actul care a fost validat de Congresul SUA care permite bancilor sa ia casele fara a avea Imputerniciri. Daca aveti o ipoteca, achitati-o ACUM sau vindeti-va casa pentru a va putea permite sa platiti integral pentru o alta locuinta – chiar daca cu banii rezultati din vanzare o sa cumparati doar o baraca. Asigurati-va ca locuinta dumneavoastra umila este platita – milioane de oameni isi vor pierde casele!

Legea Sanatatii data de Obama este un instrument de control scris de catre banci si pus in aplicare de catre societatile de asigurare! Preluarea controlului de catre Guvern asupra – armelor de foc, eutanasiei, etc.- este ascunsa in aceasta lege.

Guvernul SUA a dat, cu multi ani in urma, Canalul Panama Chinei – o strategie a Consiliului de Relatii Externe (CFR) si a Comisiei Trilaterale!

China detine toate porturile grecesti!

China detine 90% din toate mineralele rare ale Pamantului – componente pentru tehnologii, arme, etc. China produce 80% din componentele armelor pentru armata SUA. SUA se afla la Mila Chinei!

China este cel mai mare extractor de Resurse Minerale Naturale, la nivel mondial. Ea detine mai mult de jumatate din exploatarile miniere din Australia. China detine exploatari miniere in Africa, SUA, Orientul Mijlociu, Canada! China detine un monopol de 90% asupra tuturor Mineralelor Rare ale Pamantului!

China face tranzactii in toate monedele, devenind bogata in numerar, astfel incat ea poate cumpara / vinde in orice moneda.

Rusia este cel mai mare producator de petrol si gaze. Trebuie sa pandim China si Rusia. Americanii nu vor castiga niciodata un razboi impotriva lor, deoarece SUA si-a mutat toata industria sa de productie in China!

Elitele, globalistii doresc o criza in Orientul Mijlociu. Goldman Sachs Bank, City Bank si FMI sunt deja in Iran – au mers pe usa din dos ca sa spunem asa, in scopul de a le paraliza financiar inainte ca EI sa atace. De asemenea, trebuie sa fiti constienti de faptul ca SUA / Europa au vandut computere cu viermi (virusi) Iranului – o lovitura deliberata. Deci, vedem cum Iranul este in curs de “aranjare” asa cum a fost si Irak-ul – se fac pregatiri pentru un atac impotriva Iranului!

Proiectul Devil’s Mesia (Mesia Diavolului). Magnatul bolnav in stadiu terminal a spus:

“A trebuit sa ne descotorosim de Dumnezeu pentru a aduce Noua Ordine Mondiala “. El a mai spus ca Mesia Diavolului inseamna perversiune totala, deoarece EI (Illuminati) nu-l pot aduce pe Mesia Diavolului la un Popor Drept (un popor cu frica lui Dumnezeu)! Deci, acum stim de ce homosexualitatea, avortul, eutanasia, pornografia, rochiile desfranate, vrajitoria sunt impuse cu forta asupra omenirii – pentru a pregati venirea lui Antihrist!!!

Illuminati fac presiuni pentru a institui “One World Religion” (O Religie Unica a Lumii).

Consiliul National al Bisericilor (Consiliul Mondial al Bisericilor) este finantat de aceste organizatii masonice – Fundatiile Rockefeller, Carnegie si Ford. Este interesant de observat ca Comunitatile Religioase sunt un factor-cheie in ceea ce priveste Falsul Ecumenism impins de aceste Consilii si Fundatii. Initiativele Bazate pe Cler au preluat majoritatea bisericilor din Statele Unite. Te doare mintea atunci cand reflectezi asupra modului in care Initiativele religioase luate in numele Cuvantului Domnului au fost riguros deturnate in anumite parti ale SUA, Irlanda si in special in Arhiepiscopia Westminster! Astfel de initiative religioase conduc doar spre o Biserica ATOTCUPRINZATOARE! De-ajuns, oameni buni!

Ordonante (hotarari locale) au fost adoptate in unele districte ale SUA care il imputernicesc pe Seriful districtual sa vina si sa puna lacatul pe o biserica chiar si in cazul in care se face o reclamatie impotriva acestei biserici (pastor), pentru ca a vorbit impotriva homosexualitatii, a unei rochii desantate, etc ! Ei pot prin aceste ordonante sa inchida biserici in afara oricarui proces legal – la fel ca si China!

“Trebuie sa avem propriile noastre [Mijloace] Media Nationale pentru a aduce Noua Ordine Mondiala!” Pe care le au deja – cu o corporatie mass-media detinuta de o colectivitate masonica Civilizatia este distrusa in mod premeditat. Elitele controleaza China si Rusia, dar si pe Presedintele si Congresul SUA. Congress are going to try and ram through the Cyber Security Act and the Carbon Tax Act. Congresul vrea sa incerce si sa bage pe gat Cyber Security Act si CarbonTax Act. Contribuabilul american va fi rugat sa salveze tara din ghearele Crizei ipotecare, ceea ce va aduce pe tava in jur de 3 trilioane marilor banci. Bancile mari distrug bancile mici care incearca sa salveze economiile noastre, dar Baietii Mari, Illuminati evrei care sunt Mega Zarafii Globali nu PERMIT asa ceva. Numele jocului lor este CONTROL – al banilor, al casei si masinii tale – al intregii tale vieti!