Dezvaluirile unui copil a clatinat toate convingerile credinciosilor! Iti vei da seama ca ai avut o viata anterioara!

Parintii unui copil de cativa anisori au ramas inmarmuriti la dezvaluirile acestuia, detalii ce fac mai credibila teoria unei vieti anterioare.

Ryan Hammons avea doar patru ani atunci cand le-a spus parintilor ca are cosmaruri. Un an mai tarziu a dezvaluit faptul ca a avut o viata anterioara.

Toti au ramas surprinsi de multitudinea de detalii pe care cel mic si le amintea. Astfel, parintii au aflat ca cel mic fusese un artist de pe Broadway. Povestile celui mic erau atat de detaliate incat cu greu ar fi putut sa le inventeze la varsta de cinci ani.

Click pe aceeasi tema:  Dezvaluiri din copilaria lui Arsenie Boca! Parintii lui au luat decizia care l-a marcat pe viata

Pentru a verifica povestile celui mic, parintii au cautat fotografii din arhiva Hollywood-ului. Cel mic a aratat catre una dintre pozele cu actori si a spus ca el este. In mod bizar, actorul chiar avusese parte de evenimentele descrise de copil din viata anterioara.

Sursa: observator.tv

Citeste caplimpede

Click pe aceeasi tema:  Experienta post-mortem a unui tanar te va face sa iti pui intrebari serioase! Ce urmeaza dupa moarte?
spre