Acasă Politic Dezvaluirile incredibile ale lui Oreste despre cum fac blaturi politice masonii din...

Dezvaluirile incredibile ale lui Oreste despre cum fac blaturi politice masonii din Bucuresti!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Masonii din Romania nu se dezmint de practicile ce nu au nimic in comun cu lojile traditionale fiind pline de politicieni si parveniti cu interese marunte. Un episod de-a dreptul socant care pune in pericol chiar apartenenta lojilor masonice romanesti la lojile mama s-a consumat in 23 februarie la emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV, cand jurnalistul Oreste Teodorescu a obtinut dezvaluiri socante din partea deputatului liberal Razvan Mironescu, coleg de loja cu senatorul social-democrat Razvan Mironescu. Mironescu, presupus candidat din partea liberalilor este frate cu Mutu din partea PSD si se pregateau de un mare blat. Din pacate pentru ei Oreste le-a stricat toata combinatia.

 

 

Oreste Teodorescu: Domnule Mironescu, ca sa impartim in mod egal intrebarile urate din partea mea, eu vreau sa ma cert si cu dvs., nu doar cu domnul Mutu si vreau sa va pun doua intrebari.

Razvan Mironescu: Asa.

Oreste Teodorescu: Este adevarat ca sunteti finul lui Rares Manescu?

Razvan Mironescu: Nu, am mai auzit si eu … si ma bufneste rasul

Oreste Teodorescu: Daca va intalniti atat cu Cristian Poteras, cat si cu Rares Manescu si domnul Mutu… este foarte adevarat ca o data pe saptamana va intalniti cu domnul Manescu si cu domnul Mutu, contracandidatul dvs., in aceeasi societate initiatica, discreta si regulara din Romania?

Razvan Mironescu: Nu.

Oreste Teodorescu: Va sustineti acest raspuns in fata tuturor telespectatorilor?

Razvan Mironescu: Da, pentru ca nu ma intalnesc in fiecare saptamana.

Oreste Teodorescu: Deci nu sunteti membri in aceeasi loja masonica… hai ca sa va pun intrebarea direct.

Razvan Mironescu: Ba da, eu cu domnul Mutu suntem.

Oreste Teodorescu: Aaa, deci dvs. cu domnul Mutu sunteti frati in aceeasi loja masonica dar, chipurile, pentru toti fraierii din Sectorul 6, dvs. va aflati intr-o competitie electorala.

Razvan Mironescu: Normal.

(…)

Oreste Teodorescu: Va multumesc mult pentru raspuns, cei care va vor vota trebuie sa stie asta. Suntem in anul 2016 si lucrurile astea care tin de culise si de ocult, de subteran, sa stiti ca nu sunt chiar atat de discrete pe cat v-ati dori dvs.

Razvan Mironescu: De aceea n-am dorit sa ma ascund.

Oreste Teodorescu: Si faptul ca dvs. sunteti frati intr-o societate initiatica si totusi de dragul lumii stati intr-o competitie inseamna, din punctul meu de vedere, …

Razvan Mironescu: Sunt si multe alte exemple mult mai interesante…

sursa:psnews.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos