Acasă Special Investigatii DEZVALUIRI SOCANTE CARE ARATA CINE CONDUCE ROMANIA DIN UMBRA!

DEZVALUIRI SOCANTE CARE ARATA CINE CONDUCE ROMANIA DIN UMBRA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dezvaluirile lui Cristian Sima, brokerul care a pierdut in 2012 milioane de euro din conturile politice, traseaza noi linii in ceea ce priveste viata politica din Romania. Intr-o poastare pe facebook din data de 9 mai, acesta arata ca tara noastra se afla sub directa conducere a Bancii Nationale a Romaniei si a mafiei din jurul ei.

Insiruirea incepe cu decembrie 2011 si arata ca in cazul in care veti indrazni sa va retrageti banii din banci cu forta statul roman ar putea interveni cu taburile impotriva propriilor cetateni care au depus banii. Asa ca, bancile nu sunt acum decat un alt Caritas, iar un eventual test de retragere masiva a banilor ne-ar face sa retraim acel episod de trista amintire pentru cei mai multi dintre romani.

Ne-a mai atras atentia faptul ca Sima insista asupra faptului ca toate institutiile statului actioneaza sub controlul BNR…  <<Dupa un timp Predoiu imi spune: ‘au zis ca esti destept, dar esti incontrolabil’. Foarte destept nu cred ca am fost pentru ca eu vedeam Germania retragandu-se din euro si desi si azi cred acelasi lucru nimic nu ne face sa credem ca se va intampla. Maior e foarte sigur de sine, vorbeste putin si pune accentul pe institutiile statului care sunt pregatite si vor actiona conduse de BNR”.>>

 

cristian sima 692Relatarea integrala A CONTEXTULUI!

„Reuniune la Bruxelles. Situatia datoriilor publice ale multor tari europene devine din ce in ce mai greu de controlat (…) Basescu se intoarce de la Bruxelles preocupat de situatia economica dar si mai preocupat de scaderea popularitatii guvernului Boc si a sa personal. Vrea sa schimbe primul ministru dar Boc nu cedeaza, nu vrea sa demisioneze. Conduce guvernul prin mana lui Predoiu, omul sau de incredere in guvern. In guvern e haos, nimeni nu mai asculta nici de Boc, nici de Basescu, toti sunt disperati. Informatiile le primesc de la Predoiu. Ideea lui Basescu e sa-l aduca pe Maior prim ministru sa-l tina 2 ani si sa-l pregateasca sa devina viitorul presedinte. Maior joaca la doua capete si incepe sa aiba intilniri de taina cu cateva umbre importante din PSD. Predoiu spera ca Boc sa demisioneze si el sa fie numit prim ministru.

Mergem in barlogul SRI, in vechea casa facuta de Carol pentru Lupeasca. E stanjenitoare, un amestec de comunism, brancovenism si noile gusturi post decembriste. E o casa in care nu te simti in niciun secol. La masa, eu, Predoiu, Daianu, Maior, Coldea. Predoiu a cerut intalnirea pentru a le povesti ce se intampla daca euro va cadea, sau daca se va sparge in doua, euro pentru bogati Germania, Olanda, Finlanda si cel pentru saraci Grecia, Portugalia, Italia, Spania. Se vehiculeaza chiar si ideea ca in cazul unui Run la bancile romanesti, acestea ar putea fi aparate cu tab-urile impotriva deponentilor care doresc sa-si retraga banii.

Coldea pare cel mai inteligent si respinge categoric aceasta solutie. La sfarsit situatia ramane la fel si nu se trage nicio concluzie. Dupa un timp Predoiu imi spune: ‘au zis ca esti destept, dar esti incontrolabil’. Foarte destept nu cred ca am fost pentru ca eu vedeam Germania retragandu-se din euro si desi si azi cred acelasi lucru nimic nu ne face sa credem ca se va intampla. Maior e foarte sigur de sine, vorbeste putin si pune accentul pe institutiile statului care sunt pregatite si vor actiona conduse de BNR”.

 

CITESTE TOATE DEZVALUIRILE PE romanianfiles

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPoate fi realizat acest „MOFT” al chinezilor? Un nou concept de tren SUPER-MAGLEV care va atinge 3.000 de km/h!
Articolul următorDEZVALUIRI DESPRE MAFIA CONTRACTELOR DIN IT in ROMANIA!