Acasă Stirile zilei Social DEZVALUIRI CUTREMURATOARE! Cat costa sa angajezi un ucigas platit, in Romania! VIDEO

DEZVALUIRI CUTREMURATOARE! Cat costa sa angajezi un ucigas platit, in Romania! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un agent sub acoperire a dezvaluit la Romania TV cat costa sa angajezi un asasin profesionist, tocmit sa infaptuiasca un omor sau sa sperie pe cineva.

 

Tentativa de atentat de vineri, de la Piatra Neamt, a readus in discutie problema terorismului in Romania si, mai mult, a asasinilor profesionisti. Desi sintagma „ucigas platit” pare desprinsa din filme, aceste persoane exista inclusiv in tara noastra si pot fi angajate sa execute asasinate la comanda.

Un agent sub acoperire a vorbit in exclusivitate pentru emisiunea Ultima Ora, de la Romania TV, despre pretul unor astfel de ucigasi si modul in care se intra in contact cu acestia.

„Pentru a omori pe cineva, pretul de platit este intre 8.000 si 15.000 de euro. Daca nu ai cunostinte in lumea interlopa e foarte greu sa ajungi insa la un astfel de profesionist. Trebuie sa stii pe cineva, care la randul sau te recomanda unor oameni. Nu ajungi niciodata sa vorbesti direct cu omul care face treaba. Toata negocierea se face printr-un intermediar si, oricum, baietii te verifica inclusiv la politie. Au relatii peste tot.

Daca esti curat, va intalniti, discutati, la 15.000 de euro angajezi un profesionist. Vine si face treaba, a disparut, nu-l stie nimeni. Normal, se gaseste si la mai putin de 15.000 de euro, vreun moldovean de-asta disperat, mort de foame. Mai sunt si disperati de-ai nostri, dar pe astia nu-i folosesc gruparile, fiindca se sparg repede la politie”.

Exista si optiunea de a angaja un astfel de profesionist pentru a face treburi mai „usoare”, cum ar fi incendierea masinii, ruperea unei maini sau a unui picior, actiuni menite sa intimideze victima.

„Ca sa sperii pe cineva costa intre 2.000 si 5.000 de euro. Asta ar fi o atentionare. Sistemul e acelasi. Tot trebuie sa cunosti pe cineva din lumea lor, ca sa te recomande, altfel n-ai nicio sansa”.

Referitor la modul in care se face rost de explozibil sau de munitie, agentul sub acoperire a declarat la Romania TV:

„Acel om care a facut rost de atat de mult explozibil este sifonat repede. Nu ma refer doar la serviciile noastre. Si alea de afara colaboreaza cu ale noastre si se afla repede. Cu atat mai mult cu cat a cumparat un kilogram. La arme e mai usor, faci rost de ele mult mai repede si sunt si mai ieftine. Maxim 1.000 de euro costa un pistol, cu tot cu munitie. La banii astia iei un Glock, Beretta, Smith&Wesson. Un Makarov il iei la 300-400 de euro”.

 

VEZI DEZVALUIRILE VIDEO IN PAGINA URMATOARE!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos