Acasă Stirile zilei DEZVALUIRI Cu cine a vorbit la telefon cel mai bogat om din...

DEZVALUIRI Cu cine a vorbit la telefon cel mai bogat om din Sibiu inainte sa se sinucida

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Afaceristul sibian Ilie Vonica a purtat trei convorbiri teleonice inainte sa se arunce in gol de pe mansarda casei sale. Ultimul apel a fost cel catre fiica sa.

 

Confom EVZ, marti, 3 iunie la ora 11:32, telefonul mobil al lui Ilie Vonica a fost apelat de o persoana din Sibiu, o cunostinta. Cei doi au discutat calm, iar Ilie Vonica a stabilit o intalnire cu persoana respectiva pentru a doua zi. 30 de minute mai tarziu doctorul isi lua viata.

 

”Mi-a spus sa il sun miercuri pentru a ne intalni. «Daca nu raspund maine, mai incearca si joi si ne vom intalni atunci», mi-a mai spus. O jumatate de ora mai tarziu am aflat despre tragedie”, a declarat pentru Evenimentul Zilei persoana care se numara printre ultimele care a mai discutat cu Ilie Vonica.

A urmat, tot telefonic, o discutie intre Ilie Vonica si un avocat sibian, care refuza sa faca orice comentariu pe aceasta tema. Ultimul apel al celui care a fost Ilie Vonica a fost adresat fiicei acestuia. Alarmata in urma discutiei, fiica a ajuns prea tarziu acasa: echipajul SMURD era deja acolo.

 

”A vorbit normal”

Persoana care a discutat cu Ilie Vonica spune ca tonul acestuia nu era cu nimic diferit fata de cel cunoscut. ”I-am propus sa ne intalnim pentru un proiect comun. «Acum sunt acasa, nu pot, am niste treaba», mi-a spus propunandu-mi sa ne intalnim in cursul zilei urmatoare. Vorbea absolut normal, nu lasa impresia unui om care avea astfel de ganduri. E tragic ceea ce s-a intamplat si ar trebui sa fim mai intelegatori. Multi purtam o parte din vina acestei tragedii”, a mai declarat persoana cu care Ilie Vonica a discutat.

 

”Avea nevoie de sprijin”

Evenimentul Zilei a aflat si de o discutie pe care Ilie Vonica a purtat-o in cursul zilei de sambata seara, cu o fosta vecina care i-a ramas prietena. ”M-a sunat spunandu-mi ca are nevoie de sprijin. Avea nevoie sa vorbeasca, sa discute cu cineva. L-am incurajat, dar nimic din ceea ce am discutat nu m-a lasat sa inteleg faptul ca avea astfel de ganduri, de sinucidere. «Ai grija, ca si peretii au ochi», mi-a mai spus”, este o parte din discutia telefonica, redata de cea pe care Ilie Vonica a sunat-o acum cateva seri.