Miceal Ledwith, fost consilier al Papei Ioan Paul al II-lea, fost decan al Sf. Petru Diocescan College din Wexford, fost presedinte al Conferintei sefilor de universitati irlandeze si fost membru al Biroului de conducere al Conferintei Rectorilor Universitatilor Europene (CRE), face o declaratie socanta: “nu limba romana este o limba latina, ci limba latina este o limba romaneasca!!!”

Secretele Vaticanului incep sa iasa la lumina. Intr-un interviu acordat postului de televiziune TVR Cluj citat de identitatea.it documente secrete de la Vatican arata ca limba romana are o alta sorgine decat cea pe care noi am invatat-o din cartile de istorie.

“Chiar daca se stie ca latina este limba oficiala a Bisericii Catolice, precum si limba Imperiului Roman, iar limba romana este o limba latina, mai putina lume cunoaste ca limba romana, sau precursoarea sa, vine din locul din care se trage limba latina, si nu invers. Cu alte cuvinte, nu limba romana este o limba latina, ci mai degraba limba latina este o limba romaneasca. Asadar, vreau sa-i salut pe oamenii din Muntii Bucegi, din Brasov, din Bucuresti. Voi sunteti cei care ati oferit un vehicul minunat lumii occidentale (limba latina).” (aceasta declaratie socanta o puteti vedea in inregistrarea de mai sus, incepand cu minutul 52:21)

Oare aceasta declaratie facuta acum cateva luni de o personalitate occidentala, care nu are interese personale in Romania, sa aiba legatura si cu faptul ca Papa Ioan Paul al II-lea a spus, cu ocazia vizitei in tara noastra, din anul 1999, ca Romania este “Gradina Maicii Domnului”? Ce stiu cei de la Vatican iar noi nu stim? Ce documente secrete se ascund in buncarele Vaticanului? S-ar putea rasturna multe dintre lucrurile pe care le stim noi despre istoria umanitatii, daca acestea ar fi facute publice? Cu siguranta ca da! Din ce in ce mai multe dovezi ne arata ca spatiul carpato-danubiano-pontic este Vatra Vechii Europe…Despre faptul ca istoria este falsificata sau prost inteleasa au vorbit multe personalitati in decursul timpului. Haideti sa vedem ce ne spun si altii despre limba romana si limba latina, despre pamanturile Vechii Dacii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.