DEZASTRU! Ros-albastrii au fost eliminati din Europa! STEAUA – DINAMO KIEV 0-2!

Steaua a fost eliminata din Europa League dupa ce a fost invinsa de Dinamo Kiev, scor 0-2, incheind grupa J pe locul 3.

Golurile au fost marcate de Iarmolenko ’71 si Lens ’90+4.

0-1: Sidorciuk a trimis o pasa printre fundasii centrali ai Stelei pana la Iarmolenko, care se afla la limita ofsaidului, acesta inscriind cu un sut plasat de la zece metri.

0-2: Lens a primit o pasa din propria jumatate, l-a driblat pe Arlauskis iesit din poarta si a inscris in poarta goala de la 30 de metri lateral stanga.

Click pe aceeasi tema:  ZODIAC: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... care este motivul pentru care nu vrei sa faci sex

Steaua Bucuresti: Arlauskis – Papp, Szukala, Varela, Filip (Latovlevici ’78) – Prepelita, Bourceanu (Rusescu ’61) – Chipciu, Sanmartean, Tanase (Ad. Popa ’78) – Keseru. Antrenor: Constantin Galca.

Dinamo Kiev: Sovkovski – Gusev, Dragovici, Khacheridi, Burda – Miguel Veloso (Sidorciuk ’65), Ribalka – Iarmolenko, Belhanda (Buialski ’81), Lens – Kravet (Mbokani ’79). Antrenor: Serghei Rebrov.

Cartonase galbene: Papp ’45+1 / Dragovici ’26, Miguel Veloso ’52, Burda ’81.

Meciul a fost arbitrat de o brigada din Anglia, cu Michael Oliver la centru. Oliver a fost ajutat la cele doua linii de Stuart Burt si Darren Jon Herbert. Arbitri aditionali au fost Craig Pawson si Jonathan Moss, iar rezerva John Brooks.

Click pe aceeasi tema:  VIZITA ISTORICA la Parlamentul European! PAPA FRANCISC este la Strasbourg pentru a vizita institutiile europene!

Delegatul UEFA la acest joc a fost cipriotul Andreas Akkelides, iar arbitrii au fost supervizati de belgianul Michel Piraux.

La partida au asistat 7.623 de spectatori.

Sursa: mediafax.ro

spre