Acasă Life Horoscop Descopera-ti KARMA in functie de viata ta anterioara! Pregateste-te pentru urmatoarea VIATA!

Descopera-ti KARMA in functie de viata ta anterioara! Pregateste-te pentru urmatoarea VIATA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Karma ta iti reflecta exact faptele bune sau rele pe care le-ai facut intr-o viata anterioara, iar cu ajutorul acesteia te poti pregati pentru aceasta viata dar si pentru o viata urmatoare.

Ce inseamna „karma”?

In primul rand, trebuie mentionat ca in sanscrita, cuvantul „karma” inseamna „actiune”. In cuvinte simple, aceasta lege existentiala a buddhismului este similara cu cea din fizica, care spune ca orice actiune implica o reactiune. Ideea este ca tot ceea ce gandim, spunem sau facem genereaza un raspuns al universului, chiar daca este evident pentru noi sau nu.

De multe ori, karma este interpretata ca o forma de justitie divina, insa este departe de asa ceva. Ea se refera pur si simplu la consecintele actiunilor si gandirii noastre, care nu se estompeaza odata cu moartea, ci isi continua ciclul si in vietile urmatoare, conform teoriei reincarnarii. Multi oameni au probleme lasate nerezolvate in viata anterioara sau, pur si simplu, au o slabiciune pe care nu au reusit sa o depaseasca si care ii urmareste in toate existentele, impiedicandu-i sa evolueze spiritual.

Exista o metoda simpla de a afla ce karma ai in functie de viata anterioara: aflarea numarului karmic asociat datei tale de nastere. Acesta se calculeaza prin adunarea cifrelor care compun data nasterii tale si apoi adunarea cifrelor care compun rezultatul, pana cand obtii o singura cifra. Singura exceptie este cand obtii rezultatele „11” si „22”, care au o semnificatie aparte.

Iata un exemplu:

Data nasterii: 12 4 1985

Numarul karmic: 1+2+4+1+9+8+5 = 30 = 3+0 = 3

Descopera si datoriile karmice in functie de acest numar pe PAGINA URMATOARE!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos