Acasă Life Dezvoltare Personala Descopera diferenta intre calea spirituala si calea personala! Frica va disparea din...

Descopera diferenta intre calea spirituala si calea personala! Frica va disparea din viata ta!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Descoperirea caii tale spirituale nu se bazeaza, de obicei, pe a-ti gasi calea personala. Nu ar fi fost frumos sa fie asa de usor? Insa atunci ti-ar fi fost dor de aventura autodescoperirii.  Cei mai multi oameni au fost pe o parte a drumului de cele mai multe ori inainte de a descoperi partea din centru, spatiul care rezoneaza profund cu spiritul lor si calea personala. E acel spatiu in care pur si simplu stii ca ai gasit orice, indiferent ce e, si te face sa te simti echilibrat si in largul tau. Acesta este locul unde te va duce calea spirituala.

Acest drum spiritual are nevoie de atentie si nu de destinatie. Descoperirea caii spirituale nu este ceva ce se poate incadra in categoria lucrurilor “de facut” intr-o zi de marti. Descopera-ti scopul spiritual in viata. Puteti creste probabilitatea de a fi calm, de a avea spatiul personal centrat cu cateva tehnici simple.

In primul rand, renunta sa iti mai faci griji cu privire la descoperirea caii spirituale. Anxietatea si frica servesc doar la mutarea din ce in ce mai departe de calea pe care sufletul tau o cauta. Petrecea timpul intrebandu-te care este calea spirituala pentru a nu te insela singur in aceasta calatorie. Iar acel moment este parte din calea ta spirituala. De fapt, prezentul este calatoria spirituala. Restul sunt, pur si simplu, detalii.

In mod normal exista intrebari legate de aceste detalii care sunt de genul: daca ar trebui sa traiesti intr-un anumit loc, sa ai un loc de munca special, sa studiezi o anumita religie sau filosofie, sa opresti sau sa continui eforturile educationale sau sa stai intr-o relatie cu cineva. Acordati intotdeauna atentie simtului interior, intuitiei, ce este potrivit pentru tine si pentru spiritul sufletului tau atunci cand vine vorba despre aceste detalii.

Cu practica vei invata sa accesezi si sa aplici acea voce interioara, intuitie in luarea deciziilor impreuna cu celalalte instrumente la indemana precum bunul simt, logica si analiza.

In al doilea rand, mediteaza asupra alegerilor tale. Meditatia este puternica. Reflecta asupra posibilitatilor. Permite-ti sa-ti imaginezi ceea ce implica viata ta ideala astfel incat sa iti poti descoperi calea spirituala.

Sursa: Spirit Now

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAceasta este veriga slaba a organismului tau! Afla totul despre mineralul miraculos…
Articolul următorCele zece alimente care pot provoca balonare si cu ce le poti inlocui!