Deputatul PDL Gheorghe Ciobanu şi-a anunţat, miercuri, demisia din partid. Purtătorul de cuvânt al PDL Timiş, Oana Gaita, a declarat miercuri pentru MEDIAFAX că Gheorghe Ciobanu şi-a prezentat miercuri demisia la partid, prin intermediul unui consilier.

Biroul Permanent Judeţean al PDL, care este forul abilitat în acest caz, a luat notă de demisia domniei sale, care este un act unilateral”, a spus Gaita.

Ciobanu era vicelider al grupului PDL din Camera Deputaţilor. El a ocupat în trecut funcţiile de subprefect al judeţului Timiş şi de consilier local la Timişoara, iar în perioada 2002-2003 a fost director executiv la clubul Poli AEK Timişoara. În perioada 1990-2001, Ciobanu a lucrat la Vama Timiş, ajungând, de la revizor vamal, director al Direcţiei Regional Vamele Timiş.

În ultima săptămână, mai mulţi lideri ai PDL, în frunte cu Sorin Frunzăverde, au plecat din partid, mergând la USL. Printre demisionari se află fostul primar al Slatinei, Darius Vâlcov, care era liderul PDL Olt. Acesta s-a înscris în PSD şi va candida din partea USL pentru un nou mandat de primar. Marţi, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Vasile Pruteanu, prim-vicepreşedinte al PDL Neamţ, a anunţat că se va înscrie în PNL şi va candida din partea USL pentru un nou mandat.

1 COMENTARIU

  1. GHEORGHE CIOBANU – Un SOBOLAN pe fuga.
    In 3 aprilie erai la pdl, in 4 la pnl si in 5 la psd, cuurva politica ce esti, toata lumea vede ce fel de tradator esti, jegule. Un jeg penal, puscaria te asteapta, si de-ar fi sa te ascunzi in udmr!!! Obraznic corupt fara scrupule, ai furat si ai luat spagi pe unde ai fost, sa-ti dea Dumnezeu ce meriti!!!!!! Si-o sa-ti dea, n-ai frica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.