Cap Limpede

Special

Denise Rifai demisioneaza de la Realitatea Plus: „Intre mine si noua linie editoriala a postului s-a instalat o incompatibilitate evidenta”

Denise Rifai, realizatoare de emisiuni la Realitatea Plus, a anuntat duminica seara ca demisioneaza de la acest post de televiziune. Ea este revoltata de importul masiv de pesedisti in structura editoriala a postului.

La Realitatea Plus au ajuns sa lucreze, in pozitii importante, Miron Mitrea si Anca Alexandrescu, fosta consiliera a lui Dragnea si Dancila. De asemenea, Cozmin Gusa a devenit membru al PSD si foloseste portul pentru a-si conturile cu taberele adverse din PSD.

Postarea lui Denise Rifai:

Stiu ca ma asteptati maine seara sa fim impreuna la #LegilePuterii. Mai ales acum, intr-o Astfel de situatie cand Romania este intr-o criza despre care nimeni nu poate spune cum si mai ales Cand se va incheia !

Insa o sa va spun si dvs ce am hotarat inca de Joi la pranz, inainte de a intra in emisie.

Am decis sa demisionez de la Realitatea si este un act Unilateral. Iar motivul este unul cat de poate de simplu: intre mine ca jurnalist si noua linie editoriala a postului s-a instalat o incompatibilitate evidenta.

Eu sunt Denise Rifai. Moderator si Realizator al emisiunii #LegilePuterii. Si asa o sa raman! Si nu pot lucra ca profesionist si om care am trait zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, in acest nou climat pe care cu siguranta l-ati remarcat si dvs.

Plec asadar de la noua RealitateaPlus, dar cu Acea RealitateaTV care astazi nu mai e, in suflet! Sunt multumita ca am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistica asa cum scrie la carte, in aceasta televiziune care, in toti anii acestia, a fost o insula de independenta jurnalistica. Poate singura!

Iar pe dvs, iubitii mei telespectatori, promit sa va iau cu mine, pe toti, Acolo unde o sa merg si eu !

Ps. Stiti ce nu pricep unii? Ca Presa nu se vinde. Se face!

Iar eu sunt si raman Jurnalist.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-104648").on("click", function(){ $(".com-click-id-104648").show(); $(".disqus-thread-104648").show(); $(".com-but-104648").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});