Acasă World China a publicat un ghid pentru pacientii vindecati de coronavirus si avertizeaza:...

China a publicat un ghid pentru pacientii vindecati de coronavirus si avertizeaza: Ramaneti izolati 14 zile si dupa externare!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Comisia Nationala de Sanatate din China a publicat un ghid pentru pacientii vindecati de coronavirus in care recomanda autoizolarea la domiciliu pentru 14 zile post-externare, a relatat sambata televiziunea de stat CCTV, citata de EFE.

Potrivit ghidului citat, pacientii externati trebuie sa intre in autoizolare la domiciliu, iar spitalele trebuie sa se pregateasca sa-i primeasca in termen de doua saptamani pentru o verificare a starii lor de sanatate, scrie Agerpres.

Institutiile medicale trebuie sa-i indrume pe pacienti cu privire la ceea ce trebuie sa faca in timpul autoizolarii dupa vindecarea de COVID-19.

Mai concret, specialiştii le recomanda pacientilor sa se izoleze in camere separate şi bine ventilate şi sa se spele frecvent pe maini.

Autoritatile din domeniul sanitar atrag totodata atentia ca oraşele grav afectate precum Wuhan, capitala provinciei Hubei, trebuie sa fie pregatite sa ofere servicii de observatie medicala, reabilitare şi asistenta pentru pacientii deja externati.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos