Acasă Life Monden DELIA il ataca pe HUIDU pentru ca nu-i difuzeaza PIESA cantata cu...

DELIA il ataca pe HUIDU pentru ca nu-i difuzeaza PIESA cantata cu BENDEAC! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Delia a facut o declaratie pentru un site de muzica, reprosandu-i lui Serban Huidu faptul ca refuza sa-i difuzeze piesa pe postul sau de radio.

”Cel mai nou single al meu „Doi in unu” este un featuring cu Mihai Bendeac. Am ales sa lucrez cu el pentru ca este un artist in adevaratul sens al cuvantului si are voce, are un timbru special. De mult timp il incurajez sa se lanseze in zona muzicala, iar el a acceptat cu greu. Acum am inteles de ce avea retineri. Piesa a fost foarte bine primita de public si ca sa nu vorbesc in termeni grei… a fost indragita de oameni. Spun asta pentru ca a facut mai bine de 4 milioane de vizualizari pe youtube in mai putin de o luna de la lansare doar pe varianta audio, din care 1 milion in prima saptamana. Cu toate ca este o piesa buna si evident iubita de oameni, Kiss FM a refuzat sa o bage in playlist pe motiv ca este un featuring cu Mihai Bendeac, iar el face parte din alt trust media.

De ce in anul 2013 inca se fac astfel de diferente pe un post mare de radio? Asta ar insemna ca posturi precum Radio ZU sa nu difuzeze melodiile lui Smiley, Andra, Marius Moga etc. Mi se pare trist ca inca se iau astfel de decizii bazate pe concurenta si nu pe valoarea adevarata a produsului. Nu stiu cat de important este sa castigi, dar mai mult ca sigur e important sa joci fair play. Am ales sa fiu sincera si sa imi sustin public punctul de vedere pentru ca ma doare. Am scris din suflet piesa si am vrut sa transmit sentimente reale. Oamenii au simtit, probabil asta e si motivul pentru care „Doi in unu” este ascultata. Eu cred in corectitudine si in sanse egale. Nu judec pe nimeni prin prisma culorii pielii, religiei, nationalitatii, orientarii sexuale. Mi se pare la fel de grav ca piesa mea sa fie „judecata” prin prisma featuringului cu Mihai Bendeac”, a marturisit Delia.

Sursa: urban.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos