Lungimea degetelor aratator si cel inelarpot dezvalui lucruri pe care nu le-ai stiut despre personalitatea ta. Citeste mai departe si vezi daca ti se potriveste una dintre caracteristici.

Imaginea arata trei tipuri de lungimi a degetelor, marcate cu A, B si C. Verificati degetele si descoperiti mai jos sensul.

A) Se spune ca oamenii care au degetul inelar mai lung decat degetul aratator sunt foarte frumoase. Ei au un farmec pe care altii il gasesc irezistibil. In plus, sunt mai agresive decat restul, iar riscul pentru ei nu este o problema. Majoritatea dintre acestia lucreaza fie in cadrul armatei, fie sunt ingineri. Hobby-urile lor sunt integramele si sahul.

B) Persoanele cu degetul inelar mai scurt decat cel aratator au o mare incredere in sine, dar sunt si foarte arogante. Le place singuratatea si nu suporta sa fie deranjati din timpul liber. Nu sunt genul de persoane care fac primul pas intr-o relatie, dar accepta intotdeauna si apreciaza atentia pe care o primesc.

C) Persoanele care au degetul inelar egal cu cel aratator sunt mari iubitoare de pace si nu se simt deloc confortabil atunci cand sunt intr-un conflic. Sunt bine organizate si incearca sa se inteleaga cu toata lumea. Nu in ultimul rand, sunt foarte credincioase, fidele unei relatii, dar si pline de tandrete si grija fata de partenerii lor de viata.

sursa: secretele.com

autor: Calin Petru Barbulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.