Acasă World Declaratii din Parlamentul European: Europa trebuie sa fie pregatita de razboi cu...

Declaratii din Parlamentul European: Europa trebuie sa fie pregatita de razboi cu Rusia!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Europa trebuie sa fie pregatita de razboi cu Rusia, care continua o politica externa „agresiva” avand ca tinte viitoare „tarile baltice si Transnistria”, au afirmat membri ai Parlamentului European in cursul unei dezbateri organizate de Partidul Popular European (PPE).
„Rusia a devenit un adeversar al Uniunii Europene, iar urmatoarele tinte vor fi tarile baltice”, a declarat eurodeputatul eston Tunne Kelam.
„Trebuie sa aratam clar ca suntem pregatiti de razboi”, este singura metoda de disuasiune, a afirmat, potrivit agentiei Sputnik, Roland Freudenstein, directorul Centrului pentru Studii Europene Martens, acuzand Rusia ca pune sub semnul intrebarii valorile europene.
„Occidentul trebuie sa revina la politica de disuasiune”, a subliniat Freudenstein, adaugand ca acest concept trebuie sa includa disuasiunea nucleara.
„Presedintele Vladimir Putin vrea sa distruga, cel putin moral si politic, cele doua mari organizatii euroatlantice: Uniunea Europeana si NATO”, a apreciat Freudenstein.
„Vladimir Putin are o politica externa agresiva. Majoritatea romanilor cred ca Putin va continua in acest mod pana cand va anexa Transnistria, dupa ocuparea teritoriilor din sudul Ucrainei”, a afirmat eurodeputatul roman Cristian Dan Preda.

sursa>mediafax

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentTe crezi prea destept? Fa testul la care profesorii pica pe capete!
Articolul următorEste considerat ocrotitorul Moldovei si al Armatei Romane! Astazi este pomenit Sfantul Gheorghe!