Acasă Stirile zilei Stiinta Declaratia DE VIATA a lui Klaus Iohannis: Abandonul este cel mai facil...

Declaratia DE VIATA a lui Klaus Iohannis: Abandonul este cel mai facil lucru, peste tot: si la serviciu, si in casatorie, si in politica.”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis si-a lasat o declaratie cutremuratoare de viata in cartea sa intitulata „Pas cu pas”, in care vorbeste despre familia sa si despre cei 14 ani la Primaria Sibiu. 

Surprinzator sau nu, noul presedinte vorbeste deschis despre familia lui, despre cum si-a cunoscut jumatatea si cum reuseste de mai bine de 25 de ani sa fie fidel aceleiasi femei.

Intr-un paragraf intitulat „Despre intalnirea cu sotia”, Klaus Iohannis isi aminteste de vremurile cand s-a intalnit pentru prima data cu Carmen, de acum Prima Doamna a tarii.

„Tot in timpul facultatii am cunoscut-o pe sotia mea, Car­men, dar in vechiul cerc de prie­teni. A fost invitata de prieteni de-ai nostri care au ramas in Sibiu. Ne-am placut, pur si simplu, iar chimia dintre noi depaseste orice descriere. Daca se intalnesc doi oameni care se plac si se inteleg, restul devine irelevant. Este foarte usor ca doi oameni tineri sa se placa si sa se indragos­teasca, si asta mi s-a int]mplat si mie cu sotia mea. Am fost un cuplu de indragostiti multi ani. A durat mult pana cand ne-am casatorit. Ne-am cunos­cut la 22 de ani si ne-am casa­torit pe la vreo 29. Am trecut de pragul de 25 de ani, de cand suntem casatoriti, si acum cred ca pot sa spun ca arta nu este de a te indragosti, ci de a men­tine dragostea vie pentru mult timp. Acesta este un lucru pe care trebuie sa vrei sa-l faci, insa multa lume nu-l face, nu se straduieste. Si atunci apare aceasta rata fenomenal de mare de divorturi. A fi indra­gostit este o faza care trece, mai devreme sau mai tarziu. Insa ca sa ramai langa cineva trebuie sa iti doresti sa conso­lidezi familia si sa treci peste toate dificultatile. Sa treci in­ten­tionat, fiindca sa abando­nezi este usor. Aban­donul este cel mai facil lucru, peste tot: si la serviciu, si in casatorie, si in politica.”, scrie in cartea sa autobiografica.

Sursa: spynews.ro