Acasă Stirile zilei De frica DNA compania Tel Drum a cerut intrarea in faliment la...

De frica DNA compania Tel Drum a cerut intrarea in faliment la Tribunalul Teleorman! In 2016 afacerile se ridicau la 223 de milioane de lei si 700 de angajati!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cel mai mare constructor de sosele din sudul tarii, Teldrum, a depus o cerere de intrare in faliment pe data de 17 ianuarie 2017, la Tribunalul Teleorman. Aceasta va fi solutionata pe 29 ianuarie, arata datele de la tribunal.

Compania avea in 2016 afaceri de 223 de milioane de lei si 696 de angajati.

DNA a extins cercetarile in dosarul Tel Drum, societatea fiind pusa sub invinuire pentru constituire de grup infractional, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu. Procurorii au pus sechestru pe toate bunurile mobile si imobile ale firmei.

DNA a pus sechestru pe toate bunurile mobile si imobile ale firmei, pâna la concurenta sumei de 32.118.589,51 lei.

in dosarul „Tel Drum”, in 13 noiembrie, procurorii DNA au anuntat ca Liviu Dragnea este urmarit penal pentru constituirea unui grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni privind deturnarea de fonduri europene, in legatura cu favorizarea companiei in privinta acordarii de contracte. Faptele ar fi fost comise in perioada in care era presedinte al Consiliului Judetean Teleorman.

Procurorii au pus sechestru de peste 127 milioane lei (peste 27 de milioane euro) asupra bunurilor lui Liviu Dragnea in dosarul Tel Drum. Un teren de aproape 3.000 de metri, un apartament de 80 de metri patrati, doua masini si mai multe sume de bani aflate in conturile lui Liviu Dragnea sunt printre bunurile sechestrate, anchetatorii cautând si altele care i-ar apartine liderului PSD.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPresa franceza, despre plecarea tinerilor din Romania! „Dupa ce vom pleca toti, sa vedem cine le mai plateste salariile si spagile electorale”
Articolul următorFolosesti caserole? Vezi dupa cat timp nu mai sunt sanatoase!