Acasă World De ce poate iesi un copil negru din parinti albi? Raspunsul te...

De ce poate iesi un copil negru din parinti albi? Raspunsul te va surprinde!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri
Cazurile in care cupluri de rasa alba au avut copii de culoare sunt cunoscute in toata lumea iar de cele mai multe ori mamele se jura ca nu au avut relatii extraconjugale. Si totusi care este explicatia? Cercetatorii in domeniul geneticii sustin ca primul partener sexual din viata unei femei este, de fapt, tatal genetic al copiilor sai. De aici, reiese ideea ca, indiferent de barbatul cu care femeia ramane gravida, copilul ar putea semana cu primul ei partener. Mai mult, fiecare partener sexual contribuie la dezvoltarea structurii ADN-ului copiilor sai.

 

Telegonia a fost dovedita de biologul si filosoful francez Felix Le Dantec. Cel mai concludent exemplu este cel al unei iepe care a fost imperecheata cu un mascul zebra. Bineinteles ca nu a rezultat nimic, pentru ca genomurile celor doua specii sunt incompatibile, dar, mai tarziu, cand aceeasi iapa a fost imperecheata cu un cal, spre surprinderea tuturor, manjii au iesit vargati! Aceasta intamplare a fost, de fapt, punctul de pornire al teoriei telegoniei. Cromozomii au capacitatea de a memora informatie si pe cale cale ondulatorie, adica prin undele emise de molecule si de atomi. Cercetarile au aratat ca spermatozoizii zebrei au ramas o vreme in corpul iepei, apoi s-au ventilat. Rama?i sub forma de corpusculi ondulatorii, adica informatii ce raman in memoria celulelor, acestia ies la iveala mai tarziu. La fel stau lucrurile si in genetica umana.

Geneticienii au explicat si cum a fost posibil sa vina pe lume un copil negru rezultat dintr-un cuplu de albi. Pentru ca primul iubit al mamei fusese un barbat de culoare, informatia genetica ramasa intacta a influentat structura genetica al copilului, chiar daca acesta a fost conceput cu un barbat alb. Telegonia este astfel o realitate, chiar daca acest lucru nu este pe placul tuturor, iar corpul uman se supune unor legi stricte din punct de vedere genetic.

In concluzie, telegonia cauta sa demonstreze ca pastrarea virginitatii pana la casatorie nu este doar un principiu moral, ci si unul care tine de genetica. Informatiile genetice dezordonate, care ajung in corpul viitoarei mame odata cu sperma straina, mai devreme sau mai tarziu, determina zestrea genetica a fatului, care se naste cu o multime de afec?iuni. Aceasta este cauza pentru care in ziua de astazi copiii nu mai sunt la fel de sanatosi ca in trecut, spun cercetatorii care au studiat fenomenal telegoniei.

In prezent, femeile intretin relatii sexuale cu parteneri diferiti pana sa devina mame, iar informatiile genetice pozitive, dar si negative, raman in organismul ei, influentand dezvoltarea fatului. Potrivit datelor Ministerul Sanatatii, in 1999, varsta medie la care tinerii aveau primul contact sexual a fost de 19 ani si jumatate, in descrestere fata de anul 1993, cand aceasta varsta era de 20 de ani si jumatate. Astazi, varsta a scazut la 17-18 ani.

Citeste mai mult despre telegonie pe doctorulzilei.ro!