Acasă Cultura Calendar Ortodox De ce lipsesc din BIBLIE 18 ani din viata lui Iisus? VIDEO...

De ce lipsesc din BIBLIE 18 ani din viata lui Iisus? VIDEO DOCUMENTAR

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Iisus apare in povestirile Bibiliei undeva la varsta de 12 ani intr-o biserica, vorbind preotilor din vechile scripturi, si brusc apoi reapare la varsta de 30 de ani cand Ioan Botezatorul ii face botezul in apa Iordanului. De ce lipsesc din Biblie 18 ani din viata lui Iisus?

Abia pe urma se pune mare accent pe minunile si vindecarile pe care le-a facut intre varsta de 30 si 33 de ani. Practic Biblia relateaza 15 ani din viata lui Iisus, dintre care se pune accent mare pe nastere si pe ultimii 3 ani, dar lipsesc alti 18 ani.

Unde a fost Iisus in tot acest timp?

Ei bine, de la varsta de 13 ani, Iisus a plecat spre rasarit in zona Tibetului de azi, apoi in India, Kasmir, dupa care a revenit in zona Israelului de astazi. In aceste zone a invatat tehnici de purificare, de meditatie, invataturi budiste, etc.

Un renumit ziarist rus de la sfarsitul secolului XIX, pe nume Nicolas Notovitch, a facut o expeditie pana la manastirea Hemis din zona Ladakh din Tibet, in cautarea urmelor lui Iisus. Surpriza mai mare vine cand calugarii de la manastire i-au aratat lui Notovitch un pergament in care erau scrise intamplari din viata unui anumit Issa (cel mai probabil Iisus. In limba araba numele lui Iisus era Isa sau Issa), cum a ajuns in Tibet cand era copil de 13-14 ani (un an a durat pana ce a ajuns Iisus din Israel in Tibet) si despre marea viteza de invatare a tehnicilor tibetane si budiste.

Potrivit manuscrisului de la manastire, Issa a trait la 500 de ani dupa moartea lui Buddha, lucru care coincide cu perioada care lipseste din Biblie despre viata lui Iisus. Notovitch a revenit in Rusia si a surprins intreaga lui drumetie intr-o carte “The Unknown Life of Jesus Christ” terminata si publicata cu mari dificultati, deoarece editurile ii respingeau manuscrisul.

Iata ce spune si Cayce >>>>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos