Acasă Stirile zilei Tech De ce internetul din Romania este cel mai rapid din Europa? Citeste...

De ce internetul din Romania este cel mai rapid din Europa? Citeste si share-uieste!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Romania are potential de crestere in toate domeniile, a declarat ambasadorul Olandei, explicand ca un domeniu ca internetul a avut succes deoarece n-a existat in comunism iar baronii locali nu l-au pastrat pentru ei in anii ’90.
Ambasadorul Olandei la Bucuresti, Matthijs van Bonzel, a declarat, vineri, la cea de-a treia editie a forumului Eurosfat, ca Europa va fi „o singura familie” daca va respecta regulile stabilite, citeaza mediafax.ro.

„Internetul in Romania este printre cele mai rapide din Europa. De ce? Pentru ca n-a existat internet in comunism si astfel baronii locali, oligarhii n-au pastrat internetul pentru ei in anii ’90. Nu erau constienti de faptul ca internetul era in curs de dezvoltare in acea perioada. Daca dati romanilor o sansa sa demareze afaceri, ii stimulati si le dati stat de drept asa cum s-a intamplat in economiile de piata din Europa, atunci Romania poate creste mult mai rapid si mai echilibrat decat pana acum. Vedem crestere economica in unele orase, Cluj, Timisoara si, bineinteles, Bucuresti, dar o crestere la nivelul intregii economii merge mana in mana cu dezvoltarea statului de drept si a justitiei”, a afirmat Matthijs van Bonzel, la o dezbatere despre politicile europene in justitie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos