Acasă Life Dezvoltare Personala Invata sa-ti deschizi cele 7 chakre din acest desen animat pentru copii!

Invata sa-ti deschizi cele 7 chakre din acest desen animat pentru copii!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Chakrele sunt vortexuri de energie, rotile energiei sau discurile care prezideaza anumite fluctuatii energetice in cadrul sufletului nostru.

Cei care lucreaza cu propriile energii sau cu energiile altora, stiu sa vindece trupul, mintea si sufletul – usile care deschid aceste energii sunt chakrele noastre. Noi calatorim prin universul interdimensional si nu tinem seama de normele de timp in care ne-am explorat chakrele in starea de meditatie.

Orice problema in viata fie ca este de sanatate, dependenta, claritate mentala, furie, anxietate sociala sau orice experienta care iti o fera o dificultate, poate fi atribuita unei energii care blocheaza sau influenteaza unul sau mai multi centri.

Intr-un show TV numit „Avatar: The Last Airbender” un personaj incearca sa atinga potentialul sau spiritual, dar nu poate din cauza blocajelor emotionale si psihologice pe care le are.

El este apoi ghidat prin emotiile asociate cu cele 7 centre energetice ale corpului si ii este aratat cum sa le deschida pentru a atinge cea mai inalta stare.

Filmuletul de mai jos este unul extrem de interesant si simplu, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Este ceva inedit sa vedem o demonstratie de deschidere a chakrelor intr-un spectacol de desene animate! Priviti si va veti convinge….


sursa: secretele.com

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos