Acasă Stirile zilei David Blaine: Iluzionistul care infrunta FURTUNA ELECTRICA de 1 milion de volti!...

David Blaine: Iluzionistul care infrunta FURTUNA ELECTRICA de 1 milion de volti! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Darren Aronofsky, regizorul filmului distins cu Oscar „Lebada neagra”, a fost cel care i-a pus lui David Blaine costumul care il impiedica sa fie electrocutat cu un milion de volti, iar comedianul Chris Rock a fost printre spectatorii care au fost invitati sa apese pe butonul care urma sa trimita curent electric prin costumul purtat de magician, potrivit contactmusic.com.

Aronofsky si fiul lui au vizitat sambata locul unde se desfasoara cascadoria lui Blaine, cheiul 54 (Pier 54) de pe malul raului Hudson din Manhattan, si a avut la randul lui ocazia de a-l „soca” electric pe magician, potrivit cotidianului New York Post.

Curioase sa vada cum rezista David Blaine experimentului mortal au fost si actritele Jemima Kirke si Rachel Weisz.

Incepand de vineri, Blaine este legat de un stalp, fara sa doarma si fara sa manance, intr-un costum din metal care il ajuta sa nu fie electrocutat.

El este in intregime acoperit de un costum din zale de otel, poarta pantofi cu talpa de fier si o casca asemanatoare unei custi, care permit electricitatii „sa danseze” in jurul corpului sau, fara sa ii atinga pielea.

Casca, deschisa, ii permite sa bea apa cu ajutorul unui tub, insa magicianul nu poate sa isi atinga chipul cu degetele sale, care sunt acoperite cu otel.

Totodata, David Blaine poarta un harnasament de securitate, in cazul in care va cadea de pe acel stalp. Magicianul spune ca si-a luat aceasta masura de siguranta intrucat este tatal unei fetite in varsta de 20 de luni.

Magicianul si-a propus ca acest experiment sa dureze minimum 72 de ore.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos