Acasă Politic Daniel Morar: Cand presedintele si premierul iti spun ca impiedici numirile in...

Daniel Morar: Cand presedintele si premierul iti spun ca impiedici numirile in Ministerul Public, trebuie sa pleci!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Daniel Morar a declarat ca atunci cand presedintele si premierul iti spun ca ramanand in fruntea Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, impiedici numirile in Ministerul Public sau esti o problema pentru sistem, trebuie sa pleci.

Prim-adjunctul procurorului general al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Daniel Morar, a anuntat ca a decis sa se retraga din aceasta functie si i-a comunicat acest lucru presedintelui Traian Basescu.

Morar a spus ca zilele trecute, inclusiv joi, a aflat ca este pe cale sa genereze o mare problema constitutionala, sa declanseze un conflict intre puterile statului.

“Pare un lucru serios si nu vreau sa fac asta. Acesta este motivul pentru care am decis sa pun capat carierei mele in fruntea Ministerului Public, nu inainte de a va spune ca ceea ce au facut procurorii DNA in aceasta perioada a fost un lucru extraordinar, ca ceea ce au facut judecatorii care au instrumentat dosarele noastre, de la toate instantele, a fost, de asemenea, un lucru extraordinar, pentru care eu le sunt profund recunoscator” , a mai spus Daniel Morar.

El a precizat ca a venit in fruntea Ministerului Public pentru a rezolva problemele, nu pentru a crea altele, de aceea a decis sa plece.

“In momentul
Via: Circul Politic