Dan Voiculescu va fi cercetat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de santaj, Tribunalul Bucuresti respingand cererea de ridicare a masurii.

Instanta Tribunalului Bucuresti a respins plangerea facuta de Dan Voiculescu in privinta masurii controlului judiciar, luata in cursul urmaririi penale, decizia nefiind definitiva.

Hotararea Tribunalului poate fi contestata, in cel mult 48 de ore, la Curtea de Apel Bucuresti.

Tribunalul Bucuresti a judecat marti contestatia formulata de Dan Voiculescu in cazul masurii controlului judiciar dispusa de procurorii DNA in noul dosar in care este cercetat pentru santaj, dupa ce ar fi amenintat, direct sau prin intermediari, trei oameni de afaceri, unul dintre ei incheind cu trusturile sale de presa contracte de publicitate de 900.000 de euro. Instanta a amanat atunci pentru joi decizia in acest caz.

Dan Voiculescu a fost joi, inainte de decizia instantei, la Politia Ilfov, unde trebuie sa se prezinte conform obligatiilor stabilite prin controlul judiciar.

Fondatorul Partidului Conservator a spus ca vine in continuare la Politie si face asa cum au stabilit anchetatorii, precizand insa ca are „si alte treburi”.

Sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.