Acasă Life Dezvoltare Personala Dan Puric: ”S-a creat un conflict nefiresc intre bietii oameni care s-au...

Dan Puric: ”S-a creat un conflict nefiresc intre bietii oameni care s-au vaccinat si bietii oameni care nu s-au vaccinat, din varii motive”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Conspirationistul Dan Puric a fost din nou invitat de onoare la Antena 3, unde a lansat iarasi teorii halucinante despre pandemia de coronavirus fara a fi contrazis de realizatorul Razvan Dumitrescu. Puric a sustinut ca pandemia „a fost stinsa la ordin” si a militat impotriva vaccinarii. Puric a fost laudat deseori si de Sputnik, organul reprezentativ al propagandei Rusiei.

„S-a dat ordin sa se stinga, la cei care asculta de ordine, pe unitate. Stiti cu ce seamana obligativitatea vaccinarii, care, ma rog, nu este inca legalizata, dar va fi si asta nu o spun, Doamne fereste, pentru oamenii care s-au vaccinat, din varii motive. Eu vorbesc de clasa politica, de demersul politic.

Asta este clar, ca e letala. La noi, la unitatea militara, acolo la 014-70, cand nu ne dadeau bilet de voie plutonierii, sa iesim si noi trei ore in oras, stiti ce faceam? Si asta recomand poporului roman, cu toata dragostea. Saream gardul. Eu am mare incredere in lipsa de incredere a poporului roman, in butaforiile politice. E totul atat de evident. Sa va uitati la urmatorul lucru. Ispite din astea penibile, de doi bani, de tip bolsevic, a inceput sa semene vaccinul cu carnetul de partid. Stiti ca, cu carnetul de partid iti cumparai si un televizor color.

Acum ii cheama, penibil, cum sa zic, aceste libertati care sunt traumatizante pentru toti. In primul rand, s-a creat un conflict nefiresc intre bietii oameni care s-au vaccinat si bietii oameni care nu s-au vaccinat, tot din varii motive. Daca ai o minte limpede si responsabila, din punct de vedere medical, epidemiologic, nu faci asa ceva, in contextul in care stii ca vaccinul nu asigura imunitate, in contextul in care stii ca un om vaccinat poate sa transmita in continuare, deci astea sunt date obiective. Nu ii aduni, decat daca vrei sa faci focare de infectie.

Acum, nu toata tara e un dineu cu prosti. A fost acolo un eveniment care a fost reprezentativ pentru cortexul acestor oameni care ne conduc. Ei transmit. Asta este o realitate pe care nu o spun eu, o spun specialistii. Lucrurile trebuiesc analizate si vazute cu mai multa intelepciune si cu mai multa obiectivitate.

E clar ca acesti oameni sunt monitorizati politic. Spun cu durere in inima, un Guvern sau Parlament, sau un presedinte care este ales, el trebuie sa reprezinte interesele acestui stat, interesele acestui popor. Deocamdata, interesele poporului roman nu sunt reprezentate. Din contra. Tot ceea ce au facut in acesti ultimi ani, s-a facut impotriva poporului roman.

Sa stiti ca este un dublu front pe care vi l-am spus si data trecuta, acum cateva luni. Este un atac al virusului in zona biologica, unde ne distruge imunitatea si este un atac al virusului ideologic, in zona imunitatii noastre sufletesti. Cand se imbolnaveste un organism? Cand exista niste porti de intrare in acel organism, sau cand factorii de aparare a acelui organism sunt disparuti. Poarta de intrare pe care au facut-o in organismul numit Romania, se numeste Guvernul si Presedintia. E o poarta de intrare unde au intrat infectiile.

(…) Care sunt factorii de aparare ai unei tari? Constiintele ei, intelectualii. Majoritatea sunt cumparati sau adormiti, anesteziati. Nu se poate, intr-o situatie de criza, fara o dezbatere la nivel stiintific. Toate mintile care au tras semnale de alarma. Domnilor, se intampla niste lucruri ciudate. Este o alta paradigma. Nu este un virus normal. E alta paradigma. El, din punct de vedere clinic, din punct de vedere al diagnosticului, al manifestarii, al terapiei. E diferit totul”, a declarat Puric la Antena 3.

„Nu te joci la nivel stiintific cu sanatatea omului. Acesti oameni iresponsabili ne invita la ruleta ruseasca. Cand va da bunul Dumnezeu sa iesim din imitismul asta: daca face americanul, facem si noi? Dar poate americanul greseste.

Noi avem oameni inteligenti in tara. Si din punct de vedere politic, si medical, si virusologic, sunt inhibati. Va dau un exemplu din istoria medicinei: cand a facut Pasteur (n.r. – Louis Pasteur) vaccinul anti-rabic si in Romania s-a intamplat un caz atipic, l-a muscat un caine turbat de ceafa pe un coban, acel om a murit cu vaccin cu tot.

Credeti ca ne faceam noi probleme de vaccin cand eram mici? Este o necunoscuta (n.r. – vaccinul anti-COVID-19). Si in fata unei necunoscute tu nu vii cu termeni siguri.

(…) Nu vi se pare suspect ca de cand a inceput pandemia, politicienii se ocupa mai mult de destramarea sufleteasca a poporului roman decat de virus? Eu va dau un exemplu. De vreo trei zile au aparut niste domni rectori, care au spus: ‘Gata cu invatamantul traditional’. Va dati seama ce consecinte pleaca de la aceasta afirmatie stupida si iresponsabila? (…) Ce se intampla cu un om care nu are fundul de cultura generala? Ajunge un idiot digital?(…) Evolutia societatii de acum este: ‘Fura, mama, ca fura toti’”, a mai perorat Puric.