Acasă Politic Dan Diaconescu a plecat din ROMANIA. Spune ca se intoarce miercuri

Dan Diaconescu a plecat din ROMANIA. Spune ca se intoarce miercuri

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dan Diaconescu a parasit Romania, in jurul orei 17.00, cu o cursa aeriana spre München (Germania) si va reveni in tara miercuri dimineata, pentru a continua discutiile privind incheierea contractului de privatizare la Oltchim.

Contactat de MEDIAFAX, avocatul Daniel Fenechiu, reprezentantant legal al lui Dan Diaconescu in negocierile cu OPSPI pentru privatizarea Oltchim, a confirmat plecarea din tara a acestuia.

El a precizat ca membrii comisiei de privatizare au fost informati despre faptul ca Dan Diaconescu a parasit Romania si a aratat ca acesta urmeaza sa revina miercuri in tara, pentru a continua discutiile cu comisia de privatizare.

Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru preluarea a 54,8% din actiunile Oltchim, dupa ce a oferit 203 milioane de lei, cel mai mare pret, pentru titlurile detinute de stat.

Contractul nu a fost insa semnat, iar premierul Victor Ponta Ponta a anuntat ca privatizarea Oltchim va fi reluata anul viitor, el spunand ca, dupa ce se va constata ca asa-zisul castigator nu a avut nici bani, nici intentia de a deveni actionar majoritar, statul va aproba un plan de masuri pentru combinat.

In cursul zilei de luni, premierul s-a intalnit cu ministrul Economiei si seful OPSPI pentru discutii legate de situatia Oltchim.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos