Acasă Stirile zilei Energie DAN DIACONESCU a castigat licitatia pentru privatizarea OLTCHIM!

DAN DIACONESCU a castigat licitatia pentru privatizarea OLTCHIM!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru vanzarea a 54,8062% din capitalul social al combinatului Oltchim Ramnicu Valcea.

„Ii rog pe ciocoi sa ma scuze ca am castigat. Domnul Zaremba m-a felicitat, dar a declarat ca toate deciziile strategice din combinat vor fi luate doar cu acordul domniei sale. (…) Guvernul s-ar putea sa nu fie de acord cu conditia noastra ca banii sa plece la salariati. Vom astepta legile din 9 decembrie cand vom transa si aceasta propunere. Faptul ca noi ii ajutam cred ca si ei ar trebui sa ne ajute pe noi si chiar daca vom castiga alegerile din 9 decembrie sa vina alaturi noi la guvernare”, a spus Dan Diaconescu.

Oferta lui Dan Diaconescu pentru actiunile Ministerului Economiei la Oltchim Ramnicu Valcea (OLT) este de 203,14 milioane lei (45 milioane euro). Oferta se refera doar la pachetul de actiuni al Ministerului Economiei, de 54,8%, nu si la creantele Electrica si AVAS.

„Cred ca domnul Ponta nu va primi aceasta veste cu bucurie. Am dat de 10 ori mai mult decat a vrut statul roman. Ciocoii nu mai au nici o sansa. Acum a venit poporul la putere. Am dat aceasta suma imensa pentru repornirea combinatului si plata salariilor. Facem subscribţie publica si astept oamenii sa vina sa dea 5-10 lei. Poporul ma crediteaza pe mine acum ca sa salvam Oltchimul”, a declarat Dan Diaconescu.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos