Acasă Politic Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, anunta o premiera pentru Romania: „Facebook...

Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, anunta o premiera pentru Romania: „Facebook ma considera partener de incredere in lupta impotriva COVID-19”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dan Cristian Popescu este primul politician din Romania sponsorizat de Facebook pentru postarile despre COVID-19. Colosul Facebook a apreciat determinarea viceprimarului sector 2 in lupta impotriva coronavirusului si a fakenews-urilor care privesc aceasta pandemie si il considera partener de incredere in lupta impotriva acestui virus, scrie realitateadinpnl.net.

„A fost o surpriza si pentru mine cand am fost anuntat de echipa mea ca Facebook ma considera partener de incredere in lupta impotriva COVID-19. Ulterior, am fost invitat sa iau parte la conferinta internationala Facebook despre fakenews si amenintarile asociate. Este o bucurie pentru mine, evident, dar as fi continuat in aceeasi linie chiar daca aceasta recunoastere nu venea. Pentru mine cea mai importanta este siguranta locuitorilor sectorului 2, chiar daca vorbim de cea informatica sau sanitara”, a declarat Dan Cristian Popescu.

Prin acest parteneriat, Facebook plateste sponsorizarile pe care utilizatorul le doreste, atat timp cat sunt respectate criteriile pentru care a fost ales. in acest caz este vorba despre informari privind preventia pentru COVID-19.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos