Acasă Life Monden Dan Bittman: „In tinerete, Mihaela Radulescu nu era atat de tunata ca...

Dan Bittman: „In tinerete, Mihaela Radulescu nu era atat de tunata ca acum”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dan Bittman a vorbit, intr-un interviu acordat revistei Playboy numarul iulie-august, despre tot ce a trait si a experimentat el de-a lungul anilor: rock’n’roll, sex, dragoste, relatii, pasiuni, admiratoare, familie, copii.

Liderul trupei Holograf a marturisit ca in anii ’90 s-a iubit cu Mihaela Radulescu. El a dezvaluit ca o prefera asa cum arata atunci, nu acum, cand este prea tunata:

„Mihaela Radulescu rupea inimi in vremea respectiva si nu era nici atat de tunata cat este acum. Era mult mai naturala, mie asta mi-a si placut extrem de mult la ea, iar in vremea aia era o atleta.

Ea facuse multa gimnastica sportiva si arata cu totul altfel, creata, roscata, iti sarea imediat in ochi. Foarte frumoasa, si atunci, si acum.”

Cat despre Tania Budi, solistul adauga:

„Cu Tania a fost dragoste cu nabadai, asa se spune. Ne-am vazut in troleibuz. Stiti, pe vremea aia se mergea cu troleibuzul, si asa ne-am intalnit.”

Cantaretul a recunoscut fara menajamente ca in tinerete practica sexul neprotejat:

„Sexul era cam neprotejat, chiar ne gandeam cine dracu a inventat prezervativele si la ce folosesc ele. Multi dintre membrii formatiilor de frunte ne intalneam cu totii, seara, la dispensar, la aceeasi doamna doctor, care ne prescria un tratament.

Era foarte distractiv, eram un grup de prieteni. Vizitele la dispensar erau nenumarate, devenisem specialisti, ne-am fi putut trata si singuri.”