Liderul spiritual al budistilor, Dalai Lama, a facut apel la indienii, de altfel oameni religiosi care se roaga la casele lor, sa se „se roage pentru ca cei corupti sa fie luati la cer mai repede, astfel incat tara sa fie curata”.

 

Palatul POTALA din Tibet: Resedinta liderului spiritual suprem al Tibetului, DALAI LAMA

Cel mai FERICIT om din lume, si-a dezvaluit secretele

Coruptia este „cancerul lumii moderne”. Asta crede liderul spiritual tibetan Dalai Lama, care, ingrijorat de aceasta problema, a discutat duminica cu premierul Indiei, Manmohan Singh, scrie The Hindu.

Dalai Lama a explicat ca a vazut personal, in timp ce calatorea in India, cum coruptia loveste cel mai puternic oamenii saraci din mediul rural, unde resursele destinate pentru ei ajung doar partial sau deloc.

„Coruptia este, de asemenea, o forma de violenta”, a completat liderul tibetan.

Nici liderul catolicilor nu pare sa inghita lumea interlopa, iar mafia italiana a pus un pret de 10 milioane de euro pe capul Papei Francisc. Liderul Bisericii Catolice a descoperit ca Banca Vaticanului este un instrument de spalare a banilor celor mai mari infractori din Italia.

In una din rugaciunile sale Papa a declarat ca acei oficiali ai Vaticanului care au luat mita ar trebui legati de o stanca si aruncati in mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.