Acasă Life Dezvoltare Personala Cunoaste-te mai bine: Trei teste de personalitate gandite pentru tine!

Cunoaste-te mai bine: Trei teste de personalitate gandite pentru tine!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

E timpul sa te cunosti mai bine pe tine insuti, iar cu ajutorul celor trei teste de personalitate iti vei descoperi interiorul pe care nu il stiai pana acum:

Testul #3 – Testul Q

Ce trebuie sa faci: Folosindu-te de degetul aratator de la mana dominanta, scrie o litera mare “Q” pe fruntea ta.

Analiza

Acest test distractiv iti descopera modul in care esti centrat ca persoana, daca esti centrat asupra “sinelui” sau asupra “celorlalti”. Aceste doua tipuri de oameni au un mod foarte diferit de a vedea luma, dar un tip nu este nici mai bun nici mai rau decat celelalte.

Exista doua modalitati de finalizare a acestui exercitiu. Unii oameni fac coada literei “Q” pe partea dreapta, in timp ce alte persoane pe partea stanga a fruntii.

Q-test

Oamenii centrati asupra “sinelui” vor scrie litera “Q” intr-un mod in care va putea sa fie citit de ei insisi. Acestia tind sa para a fi “aceasi persoana”, in situatii diferite, iar comportamentul lor este ghidat mai mult de propriile lor valori decat de nevoile altora. Acestia se mandresc cu sinceritatea lor fata e oameni si se asteapta ca altii sa fie sinceri cu ei. Din acest motiv, acestia nu se pricep extrem de mult sa minta, dar sunt mult mai buni la detectarea minciunilor decat ceilalti.

Oamenii care sunt centrati asupra “celorlalti” deseneaza litera “Q” intr-un mod in care aceasta va putea sa fie citita de catre ceilalti. Acestia au tendinta de a fi preocupati de modul in care sunt perceputi de catre ceilalti. Acestia sunt fericiti atunci cand se afla in centrul atentiei si isi pot adapta cu usurinta comportamentul in functie de situatia in care se afla, fiind foarte capabili sa influenteze modul in care sunt perceputi de ceilalti. Din acest motiv, aceste persoane sunt foarte priceputi in arta minciunii, dar nu la fel de buni la detectarea minciunilor

 

 

CITESTE MAI MULT PE: e-dimineata.ro

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos