Acasă Life Cum vede Carmen Harra anul 2018? Anul Marii Uniri aduce schimbari politice...

Cum vede Carmen Harra anul 2018? Anul Marii Uniri aduce schimbari politice la varf!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Celebra prezicatoare de origine romana Carmen Harra sustine ca anul viitor este unul care va pune la grele incercari liderii statelor lumii astfel ca sunt de luat in seama modificari in cele mai importante state. Unul dintre cei vizati este Vladimir Putin pentru care se anunta un an nefast, culmea cand isi anuntase o noua candidatura.

„Anul acesta, pentru ca e de pamant, este marcat de multe evenimente ale planetei pamant, cutremure, vulcane, uragane fata de anul trecut, interesant la chinezi anul cainele de pamant, in America este cainele de foc presedinte care musca pe toata lumea, insa anul acesta vom vedea schimbari la nivel de guverne, de presedintia Americii la nivelul conducerii in Rusia unde avem un presedinte care trece in anul 9, nu foarte bun pentru Vladimir Putin, schimbari si in Rusia si in America, schimbari de guverne, de presedinti, mai putin bun economic, din punct de vedere al sanatatii, multe descendente in sfera sanatatii si descendente care vor ajuta omenirea sa-si imbunatateasca starea de bine. Este un an care are potentialul sa ne unim, sa ne vindecam, sa ne intelegem, vor fi foarte multe manifestari de stare, il consider rezolutionare karmica a greselilor trecute, schimbarile majoare de care vorbim nu s-au putut petrece in 2017, dar se vor produce in 2018”, sustine Carmen Harra la RomaniaTV.

Prezicatoarea sustine ca pentru Romania, anul 2018 va fi un an linistit in care nu vor fi probleme financiare si va fi chiar mai promitator decat anul 2017.

„Romania este insa intr-un an bun, pasnic, linistit, fara evenimente tragice, majore, mai putini morti, nenorociri, e un an foarte bun pentru Romania, este numarul opt, e influentata de planeta karmei, karmele romanilor create de-a lungul a zeci de ani care se reflecta in urmatorii ani, nu afecteaza Romania din punct de vedere karmic, destul de bun, nu recomanda prea multe investitii, sunt cutremure in 2018 mai mult decat in anii precedenti, dar nu afecteaza Romania, per total se arata un an foarte bun. E un an per total mult mai vindecator, pozitiv, vedem mai mult ca tara nostra este protejata, aparata fata de alte tari unde vedem conflicte, decimare politica, in Romnaia lumea e calma, linistita, putem sa spunem ca este un an de celebrare a unei Romanii mai puternice, mai ancorate in spatiul mondial, chiar as putea spune ca Romania ar fi mai bine prezenta in lume si in anii urmatori, tara noastra merita mai multa apreciere pentru multe din realizarile ei si pentru talentul romanului inegalabil”, a spus Harra.

sursa: romaniatv

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDeputatul mitraliera nu e doar scelerat este si agramat! Iata ce a putut scrie dupa ce parlamentarii si-au retras semnaturile de pe initiativele sale legislative!
Articolul următorSurse judiciare: Medicul Mihai Lucan cercetat pentru tentativa de omor!