Acasă Stirile zilei Social Cum va fi VREMEA in weekend! Vezi temperaturile pentru sambata si duminica...

Cum va fi VREMEA in weekend! Vezi temperaturile pentru sambata si duminica in tara, la munte si la mare!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Sambata, VREMEA se va mentine relativ racoroasa, in special dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil si vor fi ploi de scurta durata, pe arii restranse in zona de munte si cu totul izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova, Dobrogea si la munte.

Temperaturile maxime vor avea valori de la 19 grade in estul Transilvaniei pana la 27 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa, in general, intre 7 si 15 grade

LA BUCURESTI

Vremea va fi racoroasa, mai ales noaptea si dimineata. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 24…25 de grade, iar cea minima va fi de 12…14 grade.

LA MUNTE

Vremea se va mentine relativ racoroasa, in special dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza cand pe arii restranse vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua precedenta.

LA MARE

Vremea va fi in general frumoasa, racoroasa noaptea si dimineata. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari temporare in timpul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 25 de grade, iar cele minime intre 15 si 17 grade.Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 22 si 24 de grade.

DUMINICA

IN TARA

Desi valorile termice vor marca o crestere fata de ziua precedenta in cea mai mare parte a tarii, acestea se vor mentine usor mai coborate decat cele normale pentru inceputul lunii septembrie, mai ales dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile nordice si nord-vestice unde, mai ales dupa-amiaza si noaptea, local va ploua. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate pe crestele montane.Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 de grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 28 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 7 si 17 grade.

LA MUNTE

Desi valorile termice vor marca o crestere fata de ziua precedenta, acestea se vor mentine usor mai coborate decat cele normale pentru inceputul lunii septembrie, mai ales dimineata si noaptea. In Muntii Apuseni si jumatatea nordica a Carpatilor Orientali, cerul va fi temporar noros si, mai ales in a doua parte a intervalului, local va ploua si sunt posibile descarcari electrice. In restul zonelor montane, cerul va fi variabil, iar ploile vor fi posibile doar izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste.

LA MARE

Vremea va fi in general frumoasa si normala termic. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 26 de grade, iar cele minime intre 16 si 17 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 22 si 24 de grade.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos