Acasă Stirile zilei Retail Cum va arata si cand va fi gata Super Mega Mall-ul din...

Cum va arata si cand va fi gata Super Mega Mall-ul din Bucuresti!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Unul dintre cei mai activi investitori de pe piata imobiliara romaneasca New Europe Property Investments (NEPI), a preluat 70% din proiectul Mega Mall din Bucuresti, potrivit mediafax.ro.

„Grupul New Europe Property Investments a incheiat un acord cadru cu Real 4 You, din Austria, pentru achizitia unei participatii de 70% la ELJ Vatra SRL, firma inregistrata in Romania care detine terenul Electroaparataj, unde va fi construit un nou centru comercial, Mega Mall”, se arata intr-un comunicat transmis vineri de NEPI.

mega3Dezvoltatorii vor sa construiasca un mall cu o suprafata utila de 70.000 metri patrati, care ar urma sa fie deschis pana la jumatatea anului 2015, noteaza fondul in comunicat. Lucrarile de constructie vor incepe in acest an.

Aproximativ 30% din suprafata este deja rezervata unor chiriasi, printre care Carrefour, C&A si H&M, se spune in comunicat.

Dezvoltatorul austriac Real 4 You a obtinut anul trecut autorizatia de constructie pentru proiectul Mega Mall, situat pe platforma fostei fabrici Electroaparataj, in apropriere de Soseaua Iancului si Soseaua Pantelimon.

Operatorul de hipermarketuri Carrefour si cei de electrocasnice Flanco si Altex, precum si operatorii de entertainment Slot Point Casino si Cine Grand, sau retaileri de moda precum C&A, H&M, Kenvelo, Lee Cooper, Celio, Lashez, Office Shoes au inchiriat deja spatii in Mega Mall.