Acasă Life Stil Andreea Chiru este cea mai frumoasa romanca, castigatoarea Miss World 2013 Romania!...

Andreea Chiru este cea mai frumoasa romanca, castigatoarea Miss World 2013 Romania! FOTO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Andreea Chiru in varsta de 20 de ani, din Braila, ne va reprezenta in cadrul celei mai importante competitii internationale de frumusete – Miss World 2013, dupa ce a fost desemnata castigatoare a competitiei Miss World 2013 Romania, potrivit agerpres.ro.

„Sunt foarte emotionata. Ma simt ca o printesa. Nu mi-a venit sa cred ca am luat acest titlu. Sper sa reprezint cu succes tara si sa dau dovada ca sunt cea mai buna. Toate fetele au fost frumoase, ma bucur pentru cele care au castigat impreuna cu mine, iar celelalte sa nu fie suparate ca nu au luat nimic, pentru ca toate sunt superbe”, a declarat tanara imediat dupa ce a primit titlul de Miss World 2013 Romania.

chiru2Ea a spus ca isi doreste sa reprezinte cat mai bine Romania in concursul care va avea loc in Indonezia si ca spera sa reuseasca o clasare pe un loc cat mai sus.

Andreea Chiru a declarat ca nu este la primul concurs de frumusete, ea participand in urma cu trei ani la acelasi concurs, iar in urma cu un an, in octombrie 2012, a fost declarata castigatoare la concursul Miss Bride.

Distinctia pentru popularitate Premiul „Miss Internet World 2013 Romania” i-a fost inmanat tinerei in varsta de 20 de ani Ioana Braniste care a acumulat cele mai multe like-uri pe pagina oficiala de facebook a Miss World Romania.

chiru3Premiul special Premier Palace a fost castigat de tanara in varsta de 17 ani Cosmina Serb, cea care a intrat, de altfel, prima in concurs, in timp ce premiul acordat de gazdele competitiei, Premiul Ambasad’Or, i-a revenit unei tinere din Constanta in varsta de 22 de ani, Ioana Mihalache.

Premiul al doilea a fost castigat de Madalina Buftea, in varsta de 19 ani, din Alba Iulia, iar premiul I – First Runner Up – i-ar revenit tinerei Monica Rusu, in varsta de 25 de ani, din Cluj-Napoca.

Din juriul competitiei au facut parte persoane publice, reprezentanti ai sponsorilor si ai organizatorilor, printre acestia numarandu-se Nicusor Stan, presedinte Ambasad’Or, si Nicoleta Luciu, Miss World Romania 1999.

Prima castigatoare a unei competitii internationale de frumusete majore din istorie, respectiv titlul Miss World 1951, a fost suedeza Kiki Haakonson.

Castigatoarea Miss World 2012 este Yu-Wenxia din China.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos