Cu totii avem momente cand stam la toaleta, incercand sa ne curatam organismul. In orice caz, poate ca nu stiai ca exista un punct simplu pe care il poti apasa pentru a ajuta bila sa isi completeze procesul.

Vezi mai jos unde este situat acest punct si ce trebuie sa faci.
colon_opt

Acest punct, pe care imi place sa il numesc „nasture”, se gaseste pe corpul tau si poarta numele de „marea de energie”, asa cum a fost denumit de expertii in acupunctura. Tot ce trebuie sa faci este sa masori trei degete latime sub buric.

Inainte de a incepe, asigura-te ca esti in apropierea unei toalete, din motive evidente. Apoi, apasa zona respectiva cu trei degete. Respira adanc in timp ce faci asta. Nu inceta apasarea pana cand nu simti nevoia urgenta de a merge la baie.

Acest proces poate dura de la 10 secunde pana la 3 minute maxim.

Modul in care functioneaza

Dr. Michael Reed Gach este un specialist in acupresura terapeutica si afirma ca zona recomandata are proprietati de vindecare asupra organismului. O parte considerabila din vindecare consta in eliminarea toxinelor.

Cercetari anterioare au demonstrat ca masajul abdominal, cum ar fi cel amintit mai sus, are efecte de stimulare a organismului, cu scopul detoxifierii. Dr. Gach adauga ca pe langa efectele deja mentionate asupra bilei, acest „buton” alina durerile rectale, problemele digestive, crampele menstruale si gazele.

Sursa: Secretele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.