Mai fina de trei pana la cinci ori fata de restul fetei, zona din jurul ochilor este mai putin rezistenta, iritandu-se foarte usor. Cu tesut cutanat sarac in elastina si colagen, pielea din jurul ochilor este predispusa imbatranirii premature.

Tinand cont de cele 10.000-15.000 de clipiri zilnice ale ochilor, de ras, lacrimi si incruntaturi, carora le adaugam calculatorul, televizorul, tigara, poluarea, somnul insuficient, obtinem tabloul complet al problemelor aparute in aceasta zona fragila a ochilor, dupa cum spuneam la inceput, suprematia detinand-o ridurile si cearcanele.

In acest caz, conturul ochilor are nevoie de ingrijiri speciale, respectandu-i vulnerabilitatea, ca sa nu ne plangem prea timpuriu de adancirea ridurilor si a cearcanelor.

Recurgem la antiridurile naturale pe baza de vitamine si nutrienti esentiali, inlocuitoarele cu succes ale chimicalelor din comert.

Ingredientele pentru prepararea lor pot fi gasite aproape de noi, in dulap, frigider ori cautam produsele in magazinele bio.

Masti din ingrediente strict de la mama natura

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.