Acasă Stirile zilei Adevarul a iesit la iveala! De ce suntem ocoliti de teroristi! Vezi...

Adevarul a iesit la iveala! De ce suntem ocoliti de teroristi! Vezi ce intelegere avem cu lumea araba

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cel mai recent bilant al atentatelor de la Bruxelles indica 32 de morti si 200 de raniti.

Silviu Craescu, presedintele Academiei Nationale de Securitate, fost candidat la presedintia Romaniei, spune ca asistam la o declaratie de razboi a ISIS la adresa UE.

De asemenea, atentatul arata cat de precara este securitatea la infrastructura critica UE (aeroporturi, gari, metroume, baraje). Mai mult, celulele teroriste sunt cunoscute si monitorizate de serviciile de spionaj si contraspionaj, dar membrii retelelor nu sunt arestati pentru ca ei lucreaza suficient de subtil pentru a nu incalca legea.

Craescu spune ca aceasta este o greseala si ca toate celule teroriste trebuie anihilate de urgenta, altfel va fi carnagiu in Europa.

”Din fericire, Romania sta mai bine decat Occidentul, deoarece exista o intelegere intre serviciile secrete romanesti si lumea araba: fac comert in Romania, cresc miei isi trimit acasa banii realizati pe teritoriul nostru, iar ei ne lasa in pace! intelegerea dintre noi si arabi,  cu o vechime de mai multe decenii, se numeste ”filiera siriana”! Asa merg lucrurile in aceasta lume”, a declarat Silviu Craescu pentru Libertatea.