Acasă Life Dezvoltare Personala Cum sa te faci placut in orice situatie! 9 trasaturi care atrag...

Cum sa te faci placut in orice situatie! 9 trasaturi care atrag oamenii!

Daca vrei sa placi oamenilor, trebuie sa dezvolti anumite trasaturi si calitati.

1. Sunt buni cu oamenii din jur
Pentru asta trebuie sa iti calmezi eul. Nu incerca sa fii mai bun decat interlocutorul. Nu incerca sa te pui intr-o lumina mai buna, minimalizand reusitele celuilalt. Un om bun nu are motive sa faca acest lucru. El este multumit sa fie el insusi si este sigur de capacitatile sale.

2. isi cunoaste valoarea
Un om care atrage oameni stie ca este apreciat pentru adevarata lui valoare. increderea in sine – este o calitate care il ajuta in foarte multe situatii ale vietii.

3. Oamenii se simt confortabil in prezenta lui
in compania unui asemenea om te simti bine. Comunicarea cu el nu te ingrozeste, deoarece el iti permite sa fii tu insuti. El nu incearca sa te schimbi. Un om atragator intotdeauna va vedea in cei din jur doar binele si va face tot posibilul ca ei sa-l manifeste cat mai des.

4. Ignora negativul
Suntem tentati sa copiem comportamentul celor din jurul nostru. si desigur, cel mai bine ne simtim in compania oamenilor pozitivi. Pentru ca anume ei ne incarca cu energie pozitiva. Cu o astfel de persoane ne-am dori sa petrecem cat mai mult.

5. ii sustine pe altii
O persoana atragatoare face complimente oamenilor din jur. Ea este capabila sa gaseasca cuvintele potrivite pentru a sustine si a ajuta. O asemenea persoana doreste sa vada fericiti oamenii din jurul sau.

6. Aceasta persoana nu concureaza, dar colaboreaza
Nu trebuie sa ii barfesti pe ceilalti pentru a avea autoritate. Nu-ti fie frica sa comunici cu oamenii. Un om atragator este gata pentru a-si face cunostinte noi, fara interese ascunse. Doar asa va reusi sa obtina succese pe plan personal si profesional.

7. Nu ii este frica sa-si arate slabiciunile
Este o persoana deschisa capabila sa-si exprime sentimentele si simpatia. in schimb, oamenii din jurul lor se deschid si sunt sinceri. si asta deoarece fiecare dintre noi are nevoie de un om care ar putea sa ne asculte si sa ne sustina.

8. isi pune in evidenta punctele forte
O asemenea persoana vorbeste direct despre sentimentele, capacitatile si interesele sale. Ignora frazele care trezesc indoieli. Un om atragator stie ce isi doreste si ce poate. El se concentreaza asupra capacitatilor sale, in loc sa se planga de slabiciunile pe care le are.

9. Depune efort pentru a se dezvolta
Un om atragator este atent la tot ceea ce face. El se straduie sa arate frumos, sa afle mai multe despre oamenii din jurul lui, ofera cadouri si merge in vizite. Asta nu necesita mult timp si puteri. insa oamenii vor vedea ca nu sunt uitati, ca sunt iubiti si ii vor aprecia efortul depus, arata dozadesucces.

Articolul precedentAndreea Banica sustine ca nu bea apa pentru a se mentine in forma! Artista a marturisit cu ce sirop a ales sa se hidrateze!
Articolul următorCe s-a intamplat in corpul unui om care a baut numai apa timp de 30 de zile!