Cum sa eviti fundul sacului. “Portofelul inteligent” care fuge de proprietarul risipitor – Cap Limpede

Cum sa eviti fundul sacului. “Portofelul inteligent” care fuge de proprietarul risipitor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Inginerii japonezi au dezvoltat un dispozitiv care ar putea revolutiona economisirea personala, potrivit publicatiei germane Focus. Se numeste gadgetul „portofelul viu” (Living wallet), care dispune de o caracteristica unica: fuge de proprietarul-risipitor.

Dezvoltatorii acestuia sustin ca device-ul este sincronizat cu aplicatia de buget personal instalata pe mobilul proprietarului si colecteaza anumite informatii cu privire la obiceiurile de cumparare si apoi decide daca sa faca sau nu o alta achizitie.

In cazul in care proprietarul portofelului are fonduri insuficiente sau pe sfarsit, dispozitivul fuge, la propriu, de proprietar. Portofelul va incerca initial sa plece pe niste rotite, iar daca proprietarul il opreste, acesta incepe să „tipe”.

In cel mai rau caz portofelul incepe sa trimita mesaje SMS cu cereri de ajutor mamei sau oricarei alte persoane specificate in prealabil.

Loading...

In cazul in care banii sunt suficienti, portofelul se transforma intr-un „consilier de cumparaturi”, oferind recomandarile sale privind cele mai populare produse din magazinul online Amazon.

Dezvoltatorii nu au anuntat daca „portofelul viu” va ajunge in comert si la ce pret.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close