Cap Limpede

Utile

Cum sa citesti mesajele pe Facebook Messenger fara sa se vada seen!

In ultima perioada, seen-ul a devenit o adevarata drama pentru tot mai multe persoane.

Pe WhatsApp functia „Last Seen” poate fi dezactivata, insa confidentialitatea Facebook este mult mai transparenta si nu permite dezactivarea confirmarilor de citire pentru mesaje.

Din fericire, exista cateva metode de a ascunde faptul ca ai citit mesajele primite pe Facebook Messenger.

Primul pas este sa nu deschizi Messengerul atunci cand primesti un mesaj. Atat Facebook Messenger, cat si Whatsapp trimit mesajele direct si nu e nevoie sa deschizi aplicatia ca sa le primesti. Poti personaliza setarile telefonul astfel incat notificarile pe care vrei sa le vezi sa fie afisate pe ecran atunci cand dispozitivul este blocat, arata noizz.

Airplane Mode

Modul Avion te poate scoate din incurcatura. Odata ce ai oprit conexiunea la internet, poti sa uiti de seen si sa citesti mesajele linistit. Nu ii va aparea seen nici macar dupa ce ai dezactivat functia si te-ai reconectat la net.

In cazul in care folosesti Facebook Messenger de pe un calculator, solutia este o mica aplicatie, FB Chat Privacy, ce se instaleaza in browserul Chrome.

Dupa instalare trebuie sa intri pe Facebook.com sau Messenger.com si sa apesi pe iconita din coltul din dreapta sus al barei de adresa. Imediat iti vor aparea doua optiuni– Block Typing Feature – care nu permite celeilalte persoane vada cand ai inceput sa scrii un mesaj si Block Seen Feature – care dezactiveaza confirmarea de citire.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-94751").on("click", function(){ $(".com-click-id-94751").show(); $(".disqus-thread-94751").show(); $(".com-but-94751").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});