Cum sa ai o sanatate mentala de fier cu solutii suta la suta naturale!? | Cap Limpede

Cum sa ai o sanatate mentala de fier cu solutii suta la suta naturale!?

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Cand vine vorba de mancare, sarea este cea care ii defineste gustul. In orice caz, ea poate face minuni si pentru sanatate. Una dintre cele mai pure forme de sare este sarea roz de Himalaya, care are un gust deosebit si numeroase beneficii pentru sanatate ( regleaza tensiunea, intareste oasele, etc).

Mai mult. Nu este nevoie sa o consumi pentru a te bucura de beneficiile ei, caci simpla prezenta a acestei minerale in jurul tau poate face minuni, tratand migrenele, insomnia sau alergiile.

Asadar, nu trebuie sa imprastii sare in jurul casei pentru a o folosi ca remediu natural, insa poti sa folosesti varianta ei sofisticata, sub forma de lampa.

Conform profesorului asociat de stiinte, G. S. Rahi, de la Fayetteville State University: “Avand in vedere ca toate sistemele vii (inclusiv fiintele umane) sunt bio-electrice in natura, particulele incarcate electric influenteaza modul in care actionam si starea noastra de spirit.”

“Intr-un cadru natural, balanta ionilor pozitivi si negativi contribuie la senzatiile si perceptiile unei persoane. Ionii atmosferici pot influenta sanatatea,starea de spirit, eficienta, emotiile si atitudinea mentala a omului.”

El sustine ca o lampa din sare de Himalaya in casa, poate avea efecte miraculoase asupra ionilor pozitivi nocivi.

Se pare ca aceste tipuri de lampi cresc nivelul de energie, mentinandu-i concentratia, asa cum afirma si alti specialisti. Prin urmare, folosirea lampilor din sare de Himalaya acasa si la locul de munca este un lucru cu beneficii incredibile.

Loading...

Pe langa lista tuturor avantajelor mentionate, trebuie mentionat ca aceste tipuri de lampi sunt produse de iluminat eco. Ele lumineaza prin intermediul lumanarilor, spre deosebire de alte produse similare care au becuri.

De asemenea, in prezent, se estimeaza ca rezervele de sare roz din Himalaya vor fi disponibile pentru 350 de ani.

Sursa: Secretele, Autor Petrut

Cum sa ai o sanatate mentala de fier cu solutii suta la suta naturale!? was last modified: ianuarie 21st, 2018 by Ovidiu Cercel

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close