Acasă Utile Cum sa ai noroc de bani! Gestul simplu care atrage bunastarea

Cum sa ai noroc de bani! Gestul simplu care atrage bunastarea

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Lipsa banilor si dificultatile financiare reprezinta una din cele mai mari probleme cu care se confrunta majoritatea oamenilor. Aproximativ Unu la suta din populatia lumii au mai multi bani si averi decat toti ceilalti pamanteni la un loc.

Aceasta problema ar putea fi cauzata la nivel individual de un camp energetic. Cum sa elimini acest blocaj printr-o metoda extrem de simpla.

Se intampla ca, in unele situatii, campul energetic al bunastarii sa fie instabil, si sa se blocheze periodic.

Pentru stabilizarea fluxului financiar, se recomanda o mudra (Gest cu semnificatii simbolice, caracterizat printr-o anumita pozitie a degetelor. Apare in budism, hinduism si jainism) speciala, care presupune mentinerea degetelor intr-o anumita pozitie. Aceasta este folosita de secole, in budism si hinduism, si se bucura de o popularitate ridicata. Efectul este incredibil.

Iti sugeram sa iei in considerare si sa pui in aplicare aceasta mudra, care regleaza energia cresterii fluxului financiar si a bunastarii.

Invata cele sapte mudre secrete pentru a-ti debloca cele sapte Chakre!

Aceasta mudra asigura un flux regulat al energiei si bunastarii materiale. Insa acest lucru nu inseamna ca banii vor incepe sa cada din cer. Beneficiile vor aparea, in masura in care iti sunt necesare. Nu mai mult, nu mai putin, ci suficient incat sa te simti prosper si indestulat.

Cum sa pui mudra in aplicare?

Pune mainile cu palmele spre fata. Uneste-le, lipind degetele mici. Uneste indexul si degetul mijlociu cu degetul mare; la fiecare dintre maini. Inchide ochii, relaxeaza-te si coordoneaza-ti respiratia: inspira si expira adanc.

Concentreaza-te, in acest timp, doar asupra atragerii bunastarii si canalizeaza-ti energiile catre acest aspect. Bucura-te de aceasta sursa de energie. Repeta ritualul zilnic, timp de 2-3 minute, la inceput, urmand ca dupa un timp sa maresti durata. Este indicat sa fie urmat dimineata, sau seara, noteaza secretele.

Aceasta mudra inteleapta este potrivita oricui isi doreste o imbunatatire a situatiei financiare.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos